Trebinje

Umirovljeni vladika Atanasije na bolničkom liječenju

  • 20.02.2021. 09:17

Umirovljeni episkop zahumsko-hercegovački i primorski Atanasije primljen je na liječenje u trebinjsku Bolnicu, nakon što je testiran na prisustvo virusa korona i ispoljio izvjesne simptome bolesti, objavljeno je na sajtu Eparhije.

Portparol trebinjske Bolnice Nikolina Mučibabić, koja predstavnike Eparhije zahumsko-hercegovačke i primorske kontinuirano obavještava o stanju episkopa Atanasija, rekla je da je njegovo stanje stabilno, sa urednom saturacijom kiseonika, bez povišene temperature, uz kiseoničku terapiju.

"Prateći zdravstveno stanje episkopa Atanasija, moleći se kako za njega, tako i za sve oboljele, ali i za one koji se o njima staraju i koji ih liječe, Eparhija zahumsko-hercegovačka i primorska ovim putem naročito zahvaljuje osoblju Bolnice Trebinje", navedeno je juče na sajtu Eparhije.

  • 17:50 Путуј, пробај, заволи са Лазаром (Р)

    ''Путуј, пробај, заволи са Лазаром (Р)

  • 18:20 Серија: Љубавни залогаји (12+) (Р)

    Домаћи ситком ’Љубавни залогаји’ у режији Милорада Милиновића узбудљива је авантура два пријатеља Џонија и Шукија који на Дорћолу отварају ресторан ’на црно’, а који носи исти назив као и овај симпатични ситком.

  • 18:55 Маркетинг

    Блок економско-пропагандног програма.

  • 19:00 АТВ Вијести

    Центална информативна емисија АТВ-а у којој доносимо преглед најважнијих информација и догађаја из земље, региона и свијета тачно у 19 часова.

  • 20:00 Серија: Љубавни залогаји (12+)

    ' '''Домаћи ситком ’Љубавни залогаји’ у режији Милорада Милиновића узбудљива је авантура два пријатеља Џонија и Шукија који на Дорћолу отварају ресторан ’на црно’, а који носи исти назив као и овај симпатични ситком.

  • 20:30 Серија: Од јутра до сутра (12+)

    ' ''Од јутра до сутра' у режији Михајла Вукобратовића заправо је адаптација аргентиске серије 'Успјешни Пелсови', и прати живот иза и испред камера омиљеног ТВ пара, Срне и Марка.