Ugovori za 32 korisnika sportsko-rekreacionih lovišta

Uskoro bolja lovišta

  • 29.10.2018. 10:18

Predstavnici Ministarstva poljoprivrede, šumarstva i vodoprivrede Republike Srpske potpisaće danas u Banjaluci ugovore o korištenju sredstava za unapređenje lovstva sa korisnicima lovišta čiji su projekti zadovoljili uslove za dodjelu budžetskih, nepovratnih sredstva.

Namjenska sredstva za razvoj i unapređenje lovstva odobrena su za 32 korisnika sportsko-rekreacionih lovišta i Nacionalnog parka "Sutjeska" Tjenište, koji je korisnik posebnog lovišta. 

Ministarstvo poljoprivrede, šumarstva i vodoprivrede Srpske dodjelom ovih sredstava doprinijeće uzgoju i zaštiti divljači i lovišta u Republici Srpskoj. 

Ugovori će biti potpisani u 12.00 časova u Privrednoj komori Republike Srpske, saopšteno je iz resornog ministarstva.

  • 20:00 Емисија: Бинго

    Бројчана игра са извлачњем бројева, од 1 до 90 путем бубња, у којој се унапријед утврђује висина фонда добитака и његова расподјела.

  • 20:30 На ивици терена

    На ивици терена

  • 21:00 Емисија: Ћирилица

    Ауторска емисија Миломира Марића.

  • 23:20 Муззик топ 20

    Музичари без "повратне спреге" (феедбацка) остају дезорјентисани и демотивисани, зато се показала потреба за емисијом као што је Муззик топ 20, која се садржајно наслања на легендарне емисије као што је био Хит месеца осамдесетих година прошлох века, кроз које су стасавали млади редитељи и други визуелни уметници док су често још као студенти режирали своје прве радове.

  • 00:30 Ноћни програм

    Ноћни програм