Хитно

Зорану Југовићу из Добоја потребна помоћ добрих људи, операција у Турској кошта 50.000 евра

  • Извор: БЛ портал
  • 23.01.2024. 22:48

Зорану Југовићу (27) из Добоја прије више од седам година живот се потпуно преокренуо.

Полетан младић, пун живота, планова, А онда преко ноћи сцене као из хорор филма. Тешка саобраћајна несрећа, борба за живот, за опоравак.

Наиме, овај младић је 5. новембра 2016. године доживио тешку саобраћајку због које му је данас потребна помоћ хуманих људи, како би сакупио више од 50.000 евра и отпутовао на лијечење у Турску. Он и његова породица моле Бога и све наде полажу у одлазак у Истанбул на операцију захваљујући којој би Зоран поново могао да живи нормалан живот.

Крај потраге за српским возачем Данијелом, ухапшен у великој полицијској акцији

Крај потраге за српским возачем Данијелом, ухапшен у великој полицијској акцији

– Након несреће и неколико мјесеци проведених у болници у Добоју Зоран је отишао на рехабилитацију у Траписте код Бањалуке гдје је се задржао до 21.09.2017. Послије изласка из Траписта ишао је на разне рехабилитације почевши од Бање Kулаши па све до поликлинике у Загребу гдје су доктори давали велике шансе за његово оздрављење, али нажалост нисмо добили очекиване резултате – испричали су за БЛ портал чланови Зоранове породице.

Kоначно, након шест година непрестане борбе долазе до клинике “Kоц” у Истанбулу гдје је Зоран ишао на преглед и гдје му је помоћу магнетне резонанце установљена повреда, а за операцију је потребна сума од 52.220 евра.

Зоран и његова породица моле све добре људе да им помогну на овом животном путу. Покушали су све, ово им је још преостало, а шансе за оздрављење овог младића су велике.

Апел се већ шири друштвеним мрежама, а на свом Инстаграм профилу подијелила га је и пјевачица Светлана Цеца Ражнатовић.

Помозимо Зорану, добро се добрим враћа.

Пратите нас и путем Вибера

  • 17:00 Серија: Насљедници (12+) (Р)

    ''Данска серија 'Насљедници', отвара причу о породици познате и ексцентричне умјетнице, Веронике, која након смрти своју дјецу ставља на велики испит живота. Гро, Фредерик и Емил очекују праведну подјелу имања, но све што је мајка имала, оставља ванбрачој ћерци Сигне.

  • 17:50 Путуј, пробај, заволи са Лазаром (Р)

    ''Путуј, пробај, заволи са Лазаром (Р)

  • 18:20 Серија: Љубавни залогаји (12+) (Р)

    Домаћи ситком ’Љубавни залогаји’ у режији Милорада Милиновића узбудљива је авантура два пријатеља Џонија и Шукија који на Дорћолу отварају ресторан ’на црно’, а који носи исти назив као и овај симпатични ситком.

  • 18:55 Маркетинг

    Блок економско-пропагандног програма.

  • 19:00 АТВ Вијести

    Центална информативна емисија АТВ-а у којој доносимо преглед најважнијих информација и догађаја из земље, региона и свијета тачно у 19 часова.

  • 20:00 Серија: Љубавни залогаји (12+)

    ' '''Домаћи ситком ’Љубавни залогаји’ у режији Милорада Милиновића узбудљива је авантура два пријатеља Џонија и Шукија који на Дорћолу отварају ресторан ’на црно’, а који носи исти назив као и овај симпатични ситком.