Direktor SET-a

Branković: Prijavljeno 720 učesnika, sve spremno za SET

 • Izvor: Srna
 • 21.03.2023. 09:20

Za Samit energetike u Trebinju (SET) prijavilo se 720 učesnika, a skoro sve je spremno za početak ovog skupa koji će otvoriti predsjednik Republike Srpske Milorad Dodik, izjavio je direktor SET-a Aleksandar Branković.

Branković je rekao da će na SET-u, koji će biti otvoren sutra u 12.00 časova, prisustvovati ministar spoljnih poslova Mađarske Peter Sijarto, kao i predstavnici ministarstava i elektroprivreda iz regiona.

"Ovaj skup je veliki. Od ove godine smo uspjeli da ostvarimo to da Samit energetike bude najveći skup ovakvog tipa u regionu", rekao je Branković.

Prema njegovim riječima, sutra će biti održan i bilateralni sastanak Dodika sa Sijartom.

U Trebinju će od 22. do 24. marta biti održan četvrti Samit energetske budućnosti "SET Trebinje 2023", kojeg pod sloganom "Energetska stabilnost zapadnog Balkana" organizuju "Elektroprivreda Republike Srpske", grad Trebinje i preduzeće "SET Trebinje", najavili su organizatori.

Odgovore na ključna pitanja energetske budućnosti, učesnici Samita će tokom tri dana skupa imati priliku da čuju od gotovo 40 vodećih lidera u elektroindustriji iz zemalja regiona, koji učestvuju na osam odvojenih panela.

Samit će biti održan pod pokroviteljstvom Vlade Republike Srpske i Ministarstva spoljne trgovine i ekonomskih odnosa u Savjetu ministara.

Četvrti Samit energetike biće održan u Kulturnom centru u Trebinju.

 • 14:50 Serija: Igra sudbine (R)

  Četvrta sezona svima dobro poznate domaće serije 'Igra sudbine'.

 • 15:40 Serija:Prevrtljivo srce

  Strasna ljubavna priča dvoje pojedinaca.

 • 16:30 Vijesti u 16:30

  Prvi pregled najvažnijih vijesti iz zemlje, regiona i svijeta svaki radni dan.

 • 16:50 Centar dana

  Volite popodne? Važno vam je da nakon napornog dana odahnete uz aktuelne teme, zabavu i savim nove i neobične priče iz cijelog svijeta? Uživate u programu koji okuplja interesantne goste i regionalne zvijezde?

 • 18:20 Biznis klub

  ‘Biznis klub’ novim konceptom približiće vam ekonomiju i pružiti vam relevantne aktuelnosti iz oblasti ekonomije i privrede, ispratiti ekonomska kretanja i trendove na globalnom nivou i istražiti njihov uticaj na rast i razvoj ekonomije u Srpskoj.

 • 18:55 Marketing

  Blok ekonomsko-propagandnog programa.