Србија

Дјевојку опељешили за двије кафе: Већи шок услиједио када је видјела цјеновник

  • Извор: Телеграф
  • 05.05.2024. 10:40

Често пишемо о томе како су цијене узеле маха те како је све знатно поскупјело.

Недавно је Загрепчанин у једном трговачком центру кафу с млијеком платио 2,70 евра (5,40 КМ), али вијест која је стигла из Србије ипак је све оставила без текста након што је једна дјевојка двије кафе са шлагом платила 6,47 евра (12,65 КМ).

"Кажем сама себи да можда добро нисам чула, а стварно је тако", пожалила се читатељка.

Како је испричала за "Телеграф", с друштвом је на планини остала за Празник рада, а када је видјела да је кафић отворен, хтјела је узети двије кафе за понијети.


Научници открили мистерију рупе у Антарктику

Научници открили мистерију рупе у Антарктику

Међутим, када су јој рекли колико мора да плати, остала је затечена.

"Још су се мало смијали, као да једва чекају 'жртве'. Мислим, и мени је смијешно што морам попити кафу, али баш сам била гладна у природи", наставила је.

"Почели су с припремом, а конобар ми је рекао да је цијена за двије кафе 6,47 евра (12,65 КМ). Почела сам у глави рачунати колико то кошта и стварно сам се шокирала", испричала је дјевојка.

"Када је све претипкао, конобар је узео рачун и згужвао га па се и не види шта типка", открила је те додала да јој је кафа са шлагом коју је наручила сервирана у чаши која је мало већа од оне за капућино.


Језива повреда фудбалера у Хрватској: Голман му смрскао кости лица

Језива повреда фудбалера у Хрватској: Голман му смрскао кости лица

Признала је како није хтјела створити неугодну ситуацију, стога није тражила да јој да згужвани рачун, већ је одлучила провјерити на јеловнику колико пиће кошта да би се испоставило да је цијена 395 динара (3,37 КМ) за једну кафу.

Пратите нас и путем Вибера

Тагови: