Centar za razvoj poljoprivrede i sela

Do kraja godine obavezna registracija poljoprivrednih proizvođača

  • Извор: СРНА
  • 17.11.2021. 09:39

Centar za razvoj poljoprivrede i sela Banjaluka pozvao je poljoprivredne proizvođače i nosioce poljoprivrednih gazdinstava koji nisu u bazi podataka da se do 31. decembra registruju.

Oni koji se ne budu registrovali neće imati mogućnost da apliciraju na javne pozive i ostvare pravo na podsticajna sredstva Centra u narednoj godini za podršku poljoprivrednoj proizvodnji.

Centar za razvoj poljoprivrede i sela uspostavio je bazu podataka poljoprivrednih proizvođača radi praćenja promjena i kretanja na poljoprivrednim gazdinstvima i strateškog planiranja podrške poljoprivrednoj proizvodnji za svaku godinu.

"Zahvaljujući bazi podataka i redovnim ažuriranjem biće uveden red u oblasti poljoprivrede i ruralnog razvoja, onemogućene malverzacije i bespotrebno rasipanje budžetskih sredstava", rečeno je Srni u Centru.

Za registraciju je potrebna lična karta, dokaz o upisu u registar poljoprivrednih gazdinstava /APIF/, posjedovni list za zemljište u vlasništvu i ugovor o zakupu zemljišta /ukoliko postoji/.

Registracija se vrši u prostorijama Centra za razvoj poljoprivrede i sela, na adresi Vojvode Momčila 10, 12 i 16, svakim radnim danom od 8.00 do 15.00 časova. Sve dodatne informacije mogu se dobiti pozivom na telefonske brojeve 051/433-623, 051/433-621 i 051/433-636.

  • 23:20 Муззик топ 20

    Музичари без "повратне спреге" (феедбацка) остају дезорјентисани и демотивисани, зато се показала потреба за емисијом као што је Муззик топ 20, која се садржајно наслања на легендарне емисије као што је био Хит месеца осамдесетих година прошлох века, кроз које су стасавали млади редитељи и други визуелни уметници док су често још као студенти режирали своје прве радове.

  • 00:30 Ноћни програм

    Ноћни програм