У Мети забринути

"Марк Закерберг срља у смрт"

  • Извор: Б92
  • 07.02.2024. 12:04

Званичници компаније Мета су забринути због све опаснијих активности којима је Марк Закерберг окупиран.

Руководиоци у компанији Мета (бивши-Фејсбук) су толико избезумљени додатним активностима генералног директора Марка Закерберга, да директно упозоравају инвеститоре да због кризе средњих година срља у смрт.

У годишњем финансијском извјештају компаније, Мета упозорава да су Закерберг и други неименовани "чланови менаџмента" почели да се баве различитим активностима високог ризика, као што су борбени спортови, екстремни спортови и рекреативна авијација, које носе ризик од озбиљних повреда и смрти.

На вратима снимио застрашујуће створење:

На вратима снимио застрашујуће створење: "Шта је бре ово, спали га"

"Ако би Закерберг из било ког разлога постао недоступан, могло би доћи до негативног материјалног утицаја на наше пословање", наводи се у извјештају. "Губитак другог кључног особља, укључујући чланове менаџмента, као и кључно особље за инжењеринг, развој производа, маркетинг и продају, такође би могао пореметити наше операције и имати негативан утицај на наше пословање".

Очигледно је много тога остало неизреченог између редова те изјаве, од којих је најмање важно да извршни директор – и, очигледно, други људи на високим позицијама у овом гиганту – ризикују не само себе, већ и своје пословање и средства за живот 67.000 људи који су још увек тамо запослени.

Једномјесечни притвор Бањалучанки осумњиченој за убиство

Једномјесечни притвор Бањалучанки осумњиченој за убиство

Прошлог лета, Закерберг и његов ривал Илон Маск, договорили су се да се састану у рингу у старомодној борби прса у прса. До сада су их разни фактори, укључујући приговоре Маскове мајке, спријечили да се суоче.

Иако не звучи да руководиоци компаније сугеришу да ће Маск бити Закербергов узрок смрти, свеједно је сугерисано да би било који број његових других високоризичних активности могао да доведе до преране смрти старијег миленијалца, укључујући његово интересовање за сурфовање на лебдећем џет скију и његову новију жељу да стекне пилотску дозволу.

"Суд БиХ се претвара у пријеки суд против Додика, јасно због чега је Узуновићева на задатку“

Упркос упозорењима, акције Мете су нагло порасле на берзи, што сугерише да размишљања о потенцијално непосредној смрти генералног директора компаније нису биле потпуно погубне.

Пратите нас и путем Вибера

Тагови:
  • 16:30 Вијести у 16:30

    Први преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета сваки радни дан.

  • 16:50 Центар дана

    Волите поподне? Важно вам је да након напорног дана одахнете уз актуелне теме, забаву и савим нове и необичне приче из цијелог свијета? Уживате у програму који окупља интересантне госте и регионалне звијезде?

  • 18:20 Наша Српска

    Наша Српска

  • 18:55 Маркетинг

    Блок економско-пропагандног програма.

  • 19:00 АТВ Вијести

    Центална информативна емисија АТВ-а у којој доносимо преглед најважнијих информација и догађаја из земље, региона и свијета тачно у 19 часова.

  • 19:40 Маркетинг

    Блок економско-пропагандног програма.