Раст саобраћаја

Од јуна из Бањалуке авионом и до Барселоне

  • Извор: СРНА
  • 20.12.2023. 11:06

Поред новог лета за Баден Баден који ће се реализовати од априла наредне године, са бањалучког аеродрома од јуна би требали полетјети и авиони за Барселону, потврђено је из Међународног аеродрома Бањалука.

Међународни "Аеродром Бањалука" пословну годину завршава саобраћајем са око 460.000 путника, што је за 120.000 путника више него претходне године, речено је у овом предузећу.

Из "Аеродрома" су додали да је раст саобраћаја у континуитету био предуслов за ширење броја дестинација у 2024. години.

"Тако ће путници са бањалучког аеродрома, осим Турске, Туниса, Египта и Грчке, већ од јуна моћи да путују на нове дестинације попут Шпаније, у Барселону, али и да изаберу нека од бројних грчких острва што представља искорак како у понуди, тако и пружању квалитетних услуга путницима и авио-компанијама", истакли су у овом предузећу за Срну.

"Рајанер" уводи линију Бањалука-Карлсруе

Нова сезона од априла наредне године ће, како кажу, повезивати Бањалуку и са њемачким градом Баден Баден, који граничи са Француском, Аустријом и Швајцарском, те ће, осим тренутних саобраћања на дестинације Базел, Дортмунд, Брисел, Гетебор, Штокхолм, Меминген, Беч и Београд, понуда летова са бањалучког аеродрома омогућавати путницима шири спектар за реализацију пословних, студијских, туристичких и породичних путовања.

Како би путницима пружио нову и квалитетнију услугу, "Аеродром Бањалука" реализовао је и пројекте изградње додатних паркинг простора, као и услугу трансферног превоза путника од аеродрома до градова у Републици Српској/БиХ.

"Почетком године почиње са радом фри шоп који ће уз остале услужне садржаје понудити путницима све што им је неопходно приликом путовања", нагласили су у "Аеродрому Бањалука".

Двије силе скоро у потпуности напустиле долар!

Двије силе скоро у потпуности напустиле долар!

Из тог предузећа су додали да ће парк испред пристанишне зграде бити конципиран и пројектован да пружи угођај путницима, укључујући и најмлађе, док чекају на свој лет.

"Примарни циљ Међународног `Аеродрома Бањалука` у наредној години је аеродром одржавати оперативним у складу са свим свјетским и европским ваздухопловним захтјевима и стандардима, у интересу путника и авио-компанија", закључили су у овом предузећу. 

Пратите нас и путем Вибера

Тагови:
  • 08:00 Емисија: Аграр

    Актуелне приче из свијета домаће и регионалне пољопривреде.

  • 08:30 Емисија: АТВ јутро

    Актуелне теме, најновије информације и занимљивости из земље и свијета.

  • 10:00 Серија: Истине и лажи (12+)

    Серија, која је доживљела велики регионални успјех, и даље је на самом врху гледаности, у вама ће сигурно измамити најискренија осећања, а препрекама, динамиком и напетим развојем судбина ликова, 'купиће вас' и постати ваша омиљена домаћа серија.

  • 11:00 Кето кухињица

    Ужине или комплетни оборци прилагођени кето исхрани са ниским удјелом угљених хидрата.

  • 11:15 Телетрговина

    Телетрговина

  • 11:30 Емисија: Аграр (Р)

    Актуелне приче из свијета домаће и регионалне пољопривреде.