Теренске канцеларије

Почиње потписивање уговора за подршку пољопривредницима - ево када и на којим локацијама

  • 15.03.2024. 18:01

Фондација за одржив развој "Прогресус" саопштила је да ће од понедјељка, 18. марта, почети потписивање уговора са корисницима којима су одобрена средства по јавном позиву у оквиру пројекта подршке мађарске Владе пољопривредницима Републике Српске.

Потписивање уговора биће обезбијеђено путем мобилних тимова у теренским канцеларијама, саопштено је из "Прогресуса".

У Бијељини ће уговори са Фондацијом моћи да се потпишу од 18. до 20. марта у канцеларији Удружења пољопривредних произвођача "Села Семберије" у Агротржном центру од 8.00 до 16.00 часова.

Потписивање уговора у Дервенти предвиђено је од 25. до 29. марта у канцеларији у Улици Триве Вујића 18 од 8.00 до 16.00 часова.

У Шамцу ће уговори са Фондацијом моћи да се потпишу од 25. до 29. марта у канцеларији у Улици Николе Тесле 75 од 8.00 до 16.00 часова.

Сви којима су одобрена средства уговоре могу да потпишу и у канцеларији у Бањалуци у Улици Меше Селимовића 18 до 19. априла, када је и крајњи рок за потписивање уговора са Фондацијом.

Мобилни тимови Фондације боравиће и у Требињу и Рогатици, а термини и локације на којима ће бити потписани уговори биће накнадно објављени.

Дјевојка шаком ударила радницу кладионице

Дјевојка шаком ударила радницу кладионице

Прије потписивања уговора корисници којим су одобрена бесповратна средства треба да провјере тачност личних података и детаља набавке, те да приложе обавезне документе који су услов за потписивање уговора као што су потврда банке о броју текућег/трансакционог рачуна или девизног рачуна уколико се плаћање врши добављачу у иностранству.

Осим тога, потребно је да имају увјерење о стању пореских обавеза (документ који издаје Пореска управа Републике Српске), увјерење о измиреним обавезама по основу индиректних пореза које издаје Управа за индиректно опорезивање БиХ.

Приликом потписивања уговора корисници треба лично да доставе - бјанко мјеницу - овјерену мјеничну изјаву.

Из "Прогресус" напомињу да ће се непотписивање уговора у року који је одредила Фондација сматрати одустајањем и губитком права на кориштење бесповратних средстава.

Пратите нас и путем Вибера

Тагови:
  • 13:10 Емисија: Досије (Р)

    Емисија која је дуги низ година дио нашег програма, 'Досије', расвијетљава догађаје у које мало ко смије да завири, проговора о актуелним темама о којима се ћути, распакује чињенице случајева злочина, криминала и корупције.

  • 13:40 Телетрговина

    Телетрговина

  • 13:55 Вијести

    Први преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета сваки радни дан.

  • 14:00 Телетрговина

    Телетрговина

  • 14:15 Филм: Живи били, па видјели (Р) (12+)

    'Филм: Живи били, па видјели (Р) (12+)

  • 16:00 Емисија: По свијету са Робертом Дацешином (Р)

    Путујте по свијету са Робертом Дацешином, јер ће вам се апетити за путовањем и свим бисерима које оно нуди сигурно повећати.