Организовано извлачење

Проглашени добитници другог круга наградне игре "Супер Нова година“

  • Извор: ПР
  • 31.01.2024. 14:18

Дана 31. јануара 2024. године, организовано је компјутерско извлачење добитника другог круга наградне игре "Супер Нова година“.

Наградну игру организовала је Нова банка, у сарадњи с компанијом Mastercard, за све кориснике Mastercard World Super Nova дебитних и кредитних картица. 

Путовање у Париз за двије особе добили су Маја Микић из Новог Града те Самир Биједић из Тузле. 

Мобилни уређај iPhone 15 добили су Горан Јошић из Добоја и Свјетлана Мартић из Широког Бријега.

Увијачем за косу Dyson Airwrap Complete награђени су Срећко Илић из Лопара, те Биљана Кнезовић из Мостара.

Право учешћа у наградној игри имају сви корисници Супер Нова платних картица, резиденти на територији БиХ, који за вријеме трајања наградне игре изврше минимално три трансакције плаћања у земљи, иностранству или на Интернету, у минималном износу од 20,00 КМ по трансакцији. Три извршене трансакције чине један електронски купон који се укључује у извлачење добитника награда.

Нова банка издаје двије врсте Супер Нова бесконтактних платних картица, које су аутоматски укључене у Клуб лојалности Супер Нова, што корисницима омогућава сакупљање бодова током трансакција плаћања, погодности у виду попуста, бесплатних услуга Банке и осталих погодности које нуди компанија Mastercard. 

Пратите нас и путем Вибера

Тагови:
  • 23:20 Муззик топ 20

    Музичари без "повратне спреге" (феедбацка) остају дезорјентисани и демотивисани, зато се показала потреба за емисијом као што је Муззик топ 20, која се садржајно наслања на легендарне емисије као што је био Хит месеца осамдесетих година прошлох века, кроз које су стасавали млади редитељи и други визуелни уметници док су често још као студенти режирали своје прве радове.

  • 00:30 Ноћни програм

    Ноћни програм