UTORAK U 17

CENTAR DANA: Godinu dana omiljenog popodnevnog magazina

  • Извор: АТВ
  • 16.05.2022. 19:00

Prije tačno godinu dana, tačno u 17 časova, počeli smo uzbudljivu priču našeg 'Centra dana' koji je za ovo vrijeme postao jedan od najgledaniji popodnevnih magazina u regionu. 'Živi' program koji je zanimljiv svim generacijama, inspirisan upravo onim stvarima koje čine savršeno popodne i predah nakon napornog dana – aktuelne teme, zabava i nove, neobične, priče iz cijelog svijeta.

Urednica i voditeljka Dragana Božić i kreativna ekipa 'Centra dana' u ovih godinu dana vaše popodne je pretvarala u uživanje ispunjeno pričama o važnim dnevnim događajima iz zemlje i regiona i uvijek aktuelnim društvenim temama sa relevantnim sagovornicima. Pred našu kameru stali su u ovih godinu dana druženja jedinstveni ljudi, heroji, mladi i stari, i ispričali nam svoje inspirativne priče.Bilo je tu pregršt priča o običajima i kulturi, sportu, modi, zdravlju.

Kroz studio 'Centra dana' prošle su i mnoge zvijezde regionalne estrade, glumačke scene i sporta, a vedra, mlada, ekipa ispratila je sve aktuelne događaje u gradu Banjaluci, u cijeloj Srpskoj uz pomoć naših vrijednih dopisnika, kao i one u regionu.

U 'Centru dana' bilo je smijeha, zabave, muzike, dobrog raspoloženja, a poznati smo po tome što volimo da vas, našu vijernu publiku, obradujemo i poklonima. Upravo tako ćemo zajedno sa vama proslaviti naš prvi rođendan – u sjajnoj atmosferi, zabavi i darivanju vrijednih poklona.

Sve što je potrebno je da budete uz nas od 17 časova. I sutra i svakog radnog dana, jer vas u narednih godinu dana očekuje još bolja atmosfera, još zanimljivije priče i još bolja popodneva!

Тагови: