VEČERAS U 22:40

Serija Bad Blood: Kako se igra sa velikim igračima?

  • Извор: АТВ
  • 09.07.2021. 15:35

Declan ima na umu novi potez. Vodi sa sobom Reggie u luku, gdje planira da ostavi novac za kartel u brodskom  kontejneru, koji polazi za Meksiko. U međuvremenu policija neočekivano dolazi u luku kako bi obavila nasumičnu pretragu. Declan i Reggie se sakriju, a policajci otkrivaju novac. Jedan od policajaca će predložiti podjelu novca, dok će drugi odbiti ponudu i napustiti luku. U tom trenutku Declan i Reggie izlaze iz skrovišta i počinju sukob prepun pucnjave i brzih obrta, u kojem će biti i žrtava. 

Između Valentine i Nellie se vodi žestok rat. Valentina pokušava da nagovori Nellie da joj pomogne da Nats što prije izađe iz zatvora. Nellie je odbija što prouzrokuje Valentinin bunt i ona izjavljuje da više ne sarađuju, odnosno da više nije njen doušnik. Nellie dobija odobrenje za postavljanje bubuce u zatvoru gdje je Nats pod protekcijom Bobbyja Sunwinda. Valentina potpuno poražena odlučuje da napravi ključni korak - odlazi kod Natsa i priznaje mu da mu je bila nevjerna i da je postala doušnik. Nats razjaren istinom i njenim priznanje da je odala sve o Langanima i porodičnom poslovanju sa fentalinom, snažno fizički nasrće na nju prepun prijetnji da "drži jezik za zubima".

Declan se neće lako izvući iz novih okolnosti. Sastaje se sa članom kartela koji mu saopštava da su svi dogovori s njim obustavljeni zbog nestabilnosti njihovog poslovanja i rata koji traje sa Langanima. 

Kako se neke nevjere naplate? Kako se igra sa velikim igračima? Hoće li Valentina i Declan izboriti pobjede u svojim poslovima sa najjačim karikama?

Vrhunska akcija, prevrati i borba za mafijaški tron Montreala očekuju vas u seriji “Bad Blood”, večeras u 22 časova i 40 minuta na programu ATV-a.

Тагови:
  • 10:40 Телетрговина

    Телетрговина

  • 10:55 Серија: Истине и лажи (12+) (Р)

    ''''''''''Серија, која је доживљела велики регионални успјех, и даље је на самом врху гледаности, у вама ће сигурно измамити најискренија осећања, а препрекама, динамиком и напетим развојем судбина ликова, 'купиће вас' и постати ваша омиљена домаћа серија.

  • 11:40 Телетрговина

    Телетрговина

  • 11:55 Вијести

    Први преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета.

  • 12:00 Телетрговина

    Телетрговина

  • 12:15 Емисија: Наша Српска (Р)

    ''Емисија 'Наша Српска' доносе актуелне теме из привреде, туризма, здравља, културе и спорта из свих крајева наше земље.