VEČERAS U 22:40

Serija Bad Blood: Neki se izdajnici čuvaju ispod srca – ima li Valentini spasa?

  • Извор: АТВ
  • 16.07.2021. 16:43

Od posljednjeg sukoba u luci pojačano je osiguranje, a Declan koji je prekinuo partnerstvo sa meksičkim kartelom nalazi nove načine za krijumčarenje. Prevashodno obnavlja izvore za prenošenje „robe“ iz New Yorka putem rezervata „Sunwind“. U rezervatu se pojavila još jedna žrtva predoziranja kokainom koji je prekriven fentalinom. Posljednja žrtva je Rosein nećak, zbog čega ona odlučuje da kroz rezervat privremeno obustavi prenos pošiljki. Declan se ponovo obraća Langanima i upozorava ih da prestanu da koriste fentalin koji im u tajnosti dostavlja Luca. U međuvremenu, Rose i Declan pronalaze dilera njenog pokojnog nećaka i prisiljavaju ga da navede ime svog dobavljača - žena iz Hamiltona koja radi iz salona za masažu.

Valentinina saradnja sa policijom i dalje je veoma opipljiva tema. Enzo posjećuje Nats u zatvoru, gdje ga Nats moli da zaštiti zaštititi Valentinu i njegovog sina bez obzira na sve, ali ne govori mu o Valentininom dosluhu s policijom. Nellie posjećuje Enza u njegovoj kući gdje mu pušta snimak na kojem Valentina priznaje svoj dosluh s policijom i nudi mu zaštitu radi informacija, ali on je izbacuje. Nakon toga Enzo se bijesno suočava sa Valentinom, ali joj kaže da je sinu obećao da će štititi nju i svog unuka i da neće reći Domeniku.

Na novom tragu je i Shelley, Declanova nadzornica – pronalazi crkvu u kojoj Cosoletosti obavljaju proizvodnju i anonimno poziva odjel za organizirani kriminal. RCMP započinje istragu crkve i pronalazi upaljač koji pripada Teresi. A nove informacije o Valentininom izdajništvu dolaze do Declana. Snimak Valentiniog priznanja da je doušnik sada postaje Declanov „kec u rukavu“.

Declan šalje paket sa snimkom Domenicu – izdaja je otkrivena.

Ima li Valentini spasa?

Vrhunska akcija, prevrati i borba za mafijaški tron Montreala očekuju vas u seriji “Bad Blood”, večeras u 22 časova i 40 minuta na program ATV-a.

Тагови:
  • 13:40 Телетрговина

    Телетрговина

  • 13:55 Вијести

    Први преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета сваки радни дан.

  • 14:00 Телетрговина

    Телетрговина

  • 14:15 Филм: Живи били, па видјели (Р) (12+)

    'Филм: Живи били, па видјели (Р) (12+)

  • 16:00 Емисија: По свијету са Робертом Дацешином (Р)

    Путујте по свијету са Робертом Дацешином, јер ће вам се апетити за путовањем и свим бисерима које оно нуди сигурно повећати.

  • 16:30 Вијести у 16:30

    Први преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета сваки радни дан.