VEČERAS U 22:40

Serija Bad Blood: Kada strah ubije nemirnu savjest

  • Извор: АТВ
  • 23.07.2021. 07:59

Polako ulazimo u finiš brutalne borbe za mafijaški tron Montreala koji je ostao bez kralja nakon smrti velikog Vita Rizzuta. Još samo tri epizode vrhunske dramske serije sa elementima trilera i odlično ukomponovane akcije donijeće potencijalno razrješenje ove “mrtve trke”. Borba idalje uključuje tri tabora: Declan, bivši savjetnik i desna ruka Vita Rizzuta, koji na neki način predstavlja i nastavak porušene porodice Rizzuta, Langanosi i Cosoletosi, dvije jake mafijaške porodice sa sicilijansko-italijanskim korjenima i jakim uporištima i savjeznicima ne samo na toplom Jadranu nego i po cijeloj Kanadi i Americi. 


Jedno je sasvim sigurno, da se slučaj Valentininog doušništva mora nekako riješiti. Domenic poziva Enza i Luca kojima pokazuje snimak njenog priznanja policiji koji je dobio od Declana. Nekoliko dana kasnije na proslavi prvog rođendana Valentininog sina, njih trojica raspravljaju o sljedećem koraku po pitanju njezinog života, svijesni da je će je ipak morati ubiti kako bi spriječili dalje širenje informacija i izbjegli opšti “pokolj” koji bi mogao sve da ih snađe. Enzo moli Dominica da je ostavi u životu, jer je sinu Natzu dao obećanje da mu djeca neće odrastati bez ijednog roditelja. Domenic prividno prihvata Enzovu molbu. Kasnije nakon proslave, Domenic ubija Valentinu u snu, a Enzo saznavši za njegov potez razjareno se obračunava sa njim. Domenic i Luca zakopavaju njeno tjelo, a Enzo se sprema da obavijesti policiju o Valentininom nestanku. 
S druge strane Declan nastavlja sa isporukama kokaina kroz rezervat , tako što mu pomaže Twix, Rosin brat, da kokain ubaci u pakovanje pudera za bebe. Ulazi opet i u posao sa opasnom bandom motorciklista iz Montreala kojima tvrdi da je roba apsolutno čista. Kada oni ispitaju robu shvatiće da Declan ipak nije bio iskren, pa će se odmah baciti na “skidanje” njegove glave. “Boss” montrealskih bajkera Alex pozvaće Langanove i saopštiti im da prijstaje na partnerstvo, a u zamjenu traži Declanovo ubistvo. Declan ide korak dalje da uništi Cosoletose – posjećuje Bobbyja Sunwinda u zatvoru i nagovara ga da izda Natsa i osveti svog sina. 
Šta se desi kada strah ubije nemirnu savjest? Da li sve tajne idu u grob? Ko će formirati nove tabore?
Vrhunska dramska serija “Bad Blood” večeras u 22 časa i 40 minuta. 


Тагови: