RADNIM DANOM U 14:15

Serija „Zakletva“: Džemre ima novi plan da uništi ljubav između Emira i Rejhan

  • Извор: АТВ
  • 19.07.2021. 07:50

Novi zapleti u popularnoj turskoj seriji “Zakletva” otkriće mnogo o odnosu Rejhan i njezinih najvećih protivnika, Emirove majke Džavidan i Džemre, djevojke koja je već godinama zaljubljena u njega, majčine miljenice i saučesnice. Burna dešavanja pratiće i sam odnos Rejhan i Emira, od nepovjerenja, pa povlačenja i vrlo radikalnih poteza po pitanju njihovog braka, do ponovnog zbližavanja uz pomož nećake Masal, koja će biti uspješno oslobođena iz ruku otmičara. Rješenje otmice uticaće i na sasvim novi i prisan odnos Kemala i Lejle. 

Trn u oku Džavidan je odluka kompanije da će Rejhan imati 10% udjela u firmi. Ona to odmah saopštava Emiru, koji joj naglašava da je takva odluka i očekivana i normalna, jer i ona nosi prezime Tahrun. Ubrzo i Rejhan saznaje kako ima svoji dio u kompaniji, ali odlučuje da ne odreaguje na te informacije. S druge strane Džavidan i Džemre kuju plan kako da navedu Emira da pomisli kako je Rejhan sa njim u braku samo zbog novaca. Stoga će pokušati da falsifikuju dokumentaciju. Džemre preuzima izradu falsifikata, odlazi do firme kako bi dobila pomoć od Jondžu, međutim ona je odbija. 

Lejla i Kemal će uspjeti da spase Masal, a kada policija stigne na mjesto zločina, Lejla će primjetiti da je uhapđen njen otac. Talaz je iskonstruisao novu priču – kako je on taj koji je spasio Masal, pa ga policija pušta na slobodu. Tazal tada zbog izdaje ubija Filiz. Lejla ostaje sa million pitanja u svojoj glavi i veoma zabrinuta za Kemala, odlučuje da iskoristi svoj posebni “talenat” – mjesećarenjem će pokušati da pronikne u Kemalovo srce i vidi šta je on spreman da uradi za nju. 

Emirovo povjerenje u Rejhan se poljuljalo kada je saznao da ona nije prenoćila kod Fatme, kada je nastojala da sakrije Hikmetovo zdravstveno stanje. On odmah odlazi kod advokata i povlači potez – želi što prije da pripremi zahtjev za razvod braka. No, njihov odnos se stabilizuje pozivom Kemala i Masal, kojima zajedno dolaze u goste. Svi uživaju u zajedničkim trenucima, a naročita povezanost se rađa između Rejhan i Masal. Masal će i u narednom susretu pomoći Emiru i Rejhan da se približe i da požele da i sami imaju svoju porodicu. 

I Lejla će nastojati da se približi Kemalu, koji se u međuvremenu razbolio. Ona će ga njegovati i s njim će razgovarati o očevoj umješanosti u Masalinu otmicu. Kemal će nenamjerno preći granicu – jedna izjava o Lejlinoj prošlosti pokrenuće njenu duboku povređenosti.

Hoće li Džemre uspjeti da falsifikuje dokument i da ga podmetne Emiru? Šta je to iz Lejline prošlosti što je Kemal iskoristio? Da li će mu oprostiti?

Serija “ Zakletva” svakog radnog dana u 14 časova i 15 minuta.

GLUMCI: Özge Yaz, Gökberk Demirci, Can Verel, Munise Özlem, Berkant Müftüler, Gül Arcan Gürses

SCENARISTA: Nazmiye Ylmaz


Тагови:
  • 18:55 Маркетинг

    Блок економско-пропагандног програма.

  • 19:00 АТВ Вијести

    Центална информативна емисија АТВ-а у којој доносимо преглед најважнијих информација и догађаја из земље, региона и свијета тачно у 19 часова.

  • 20:00 Серија: Љубавни залогаји (12+)

    ' '''Домаћи ситком ’Љубавни залогаји’ у режији Милорада Милиновића узбудљива је авантура два пријатеља Џонија и Шукија који на Дорћолу отварају ресторан ’на црно’, а који носи исти назив као и овај симпатични ситком.

  • 20:30 Серија: Од јутра до сутра (12+)

    ' ''Серија: Од јутра до сутра (12+)

  • 21:00 Серија: Авионџије (12+)

    Серија 'Авионџије' је домаћи ситком у режији и према идеји Саше и Ивана Ал Хамеда.

  • 21:45 Серија: Вода у праху (12+)

    ''Напета португалско-галицијска серија 'Вода у праху' стиже у наш програм и можемо само рећи - из епизоде у епизоду напетост ће расти до усијања!