SVAKOG RADNOG DANA U 14:15

Serija Zakletva: Neke tajne moraju biti otkrivene

  • Извор: АТВ
  • 12.07.2021. 14:35

Serija „Zakletva“ ove sedmice donosi nove tajne, prepreke i sukobe koji se moraju otkriti i riješiti. Naročito će se klupko skrivanja istine vrteti oko Hikmeta i njegovog lošeg zdravstvenog stanja i želje da to sakrije od svojih najbližih. S druge strane velike prepreke i opasnosti se vrte oko Masal, Lejle i nove dadilje Filiz. 

Emir opijen srećom sa Rejhan ostaje još jednu noć na selu, pod izgovorom da je propustio let. Međutim ubrzo se svi vraćaju u grad, a Emira u kući čeka neprijatno iznenađenje. Majka Džavidan i sestra Suna su opet u svađi, jer Suna smatra da je majka zapostavlja. Hikmet je u bolnici i tamo ga posjećuje Rejhan, i moli ga da kaže istinu porodici. On i nju moli da nikome ne govori, iako istinu o njegovom stanju saznaje i Melike. No, dogovaraju se da  neko vrijeme moraju da kriju istinu o njegovom zdravlju. Emir dolazi u bolnicu i ispituje Rejhan zašto je tu, međutim ona mu govori da je prehlađena. Umjesto da sve ostane tajna kako je Hikmet i zahtjevao Džavidan otkrije kako Rejhan i Melike nešto kriju. Dževidan ne uspijeva da dobije informacije od Melike, pa je šalje na prinudni odmor. Emirova pitanja Rejhan se ređaju i oni se posvađaju, a jedan telefonski poziv daje Dažvidan novi materijal koji će iskoristiti protiv Rejhan.

Lejla nesvjesno remeti Talazov plan da otme Masal. Masal, čuvši razgovor svoje nove dadilje sa Talazom, traži pomoć od Lejle, međutim Lejla i ukućani njene postupke shvataju kao namjeru da vrati Lejlu u kuću. Masalino ponašanje Lejlu natjera da istražuje novu dadilju. S druge strane nova dadilja Filiz po Talazovom naređenju odvodi Masal iz kuće. Lejla dolazi u Kemalovu kuću i zatiče praznu kuću i tada govori Kemalu kako Filiz nije prava dadilja. Lejla i Kemal kreću u potragu za Masal. U nastojanju da pronađe Masal, Lejla upada u nevolju – i sama upada u otmičarske ruke. 

Hoće li Džavidan opet imati Rejhan u šaci? Ko će prvi otkriti da je Hikmet u bolnici? Šta će biti sa Lejlom i Masal? 

Serija “ Zakletva” svakog radnog dana u 14 časova i 15 minuta.

GLUMCI: Özge Yaz, Gökberk Demirci, Can Verel, Munise Özlem, Berkant Müftüler, Gül Arcan Gürses

SCENARISTA: Nazmiye Ylmaz

Тагови:
  • 07:00 Емисија: АТВ јутро

    Актуелне теме, најновије информације и занимљивости из земље и свијета.

  • 09:00 Серија: Крваво цвијеће (Р) (12+)

    Страсна љубавна прича двоје појединаца.

  • 10:00 Телетрговина

    Телетрговина

  • 10:15 Ловачки савети

    ТВ серијал "Ловачки савети" се бави саветима за ловце и оне који би то да постану.

  • 10:40 Телетрговина

    Телетрговина

  • 10:55 Серија: Истине и лажи (Р) (12+)

    ''''''''''''Прича прати двије породице, Божић и Исидоровић, чији животи и судбине се преплићу, а цијелу причу надопуње палета инересантних ликова; сви пролазе кроз ситуације у којима се суочавају са љубављу, оном узвраћеном и неузвраћеном, са издајом, лажима, интригама и тајнама.