SUBOTA U 22:30

THE COMPANY YOU KEEP: Kako staviti sve na kocku?

  • Извор: АТВ
  • 11.02.2023. 12:03

'The Company You Keep' je američki politički triler iz 2012. godine u režiji i produkciji Roberta Redforda, koji igra i glavnu ulogu, dok scenario potpisuje Lem Dobbs, a rađen je na osnovu istoimenog romana Neila Gordona iz 2003. godine.

Priča se usredsređuje na udovca i samohranog oca Jima Granta, bivšeg vojnika radnikalne jedinice Weather Underground koja je učestvovala u Vijetnamskom ratu, a koji je tražen zbog pljačke banke i ubistva. Grant se skriva od FBI-a više od 30 godina, a postaje bjegunac kada njegov pravi identitet razotkrije Ben Shepard, ambiciozni mladi novinar. Jim mora da pronađe svoju bivšu ljubavnicu, Mimi, jedinu osobu koja može da očistiti njegovo ime, prije nego što ga FBI uhapsi ili će u suprotnom izgubiti sve, uključujući i svoju ćerku Isabel. Dok se Ben bori s etičkim pitanjima, Jim i njegovi stari prijatelji iz Weather Undergrounda se moraju osloboditi tereta i sjenki prošlosti.

Film je osvojio dvije nagrade na svjetski priznatim filmskim festivalima, a kod kritike i publike, a naročito evropske, dočekan je sa ovacijama i pozitivnim ocjenama, koje osim dobro skrojene priče, te skladnog preplitanja elemenata trilera i akcije, tu su i pohvale glumačkoj ekipi u kojoj je čak četiri oskarovca.

'The Company You Keep', subota u 22 časa i 30 minuta.

Тагови:
  • 20:30 Серија: Од јутра до сутра (12+)

    ' ''Од јутра до сутра' у режији Михајла Вукобратовића заправо је адаптација аргентиске серије 'Успјешни Пелсови', и прати живот иза и испред камера омиљеног ТВ пара, Срне и Марка.

  • 21:00 Серија: Насљедници (12+)

    ''Данска серија 'Насљедници', отвара причу о породици познате и ексцентричне умјетнице, Веронике, која након смрти своју дјецу ставља на велики испит живота. Гро, Фредерик и Емил очекују праведну подјелу имања, но све што је мајка имала, оставља ванбрачој ћерци Сигне.

  • 22:00 Филм

    ''''Филм

  • 00:10 Ноћни програм

    Ноћни програм