SUBOTA I NEDJELJA U 17

TOP 10 SECRETS AND MYSTERIES: Najbolja top lista svjetskih tajni i misterija

  • Извор: АТВ
  • 17.03.2023. 19:00

Da li ste ikada razmišljali postoje li vanzemaljci, susreti druge vrste i paranormalne aktivnosti? Da li je Bigfoot zaista postojao? Da li čudovište još uvijek spava na dnu Loch Nessa? Postoje li anđeli? Kakve tajne kriju ‘svete spise’? Sigurno je da jeste – život je sam po sebi misteriozna pojava, a sve ono što prelazi granicu mogućeg i neshvatljivog traži da bude objašnjeno.

U prvoj epizodi ‘Top 10 Secrets and Mysteries’ idemo u susret jednom od pitanja koje dugo muči planetu: vanzemaljci. Od misterioznih nestanaka brodova i aviona, drevnih tekstova koji nude informacije o susretima sa vanzemaljcima, preko priče o strogo čuvanoj, tajnoj bazi Zon 51, Gvozdenom stubu Indije, do krugova u žitu, bliskom susretu treće vrste, neidentifikovanih letećih objekata i svemirskih misija – sve upućuje na suset druge vrste?

Ima li života u nepreglednom svemiru osim na planeti Zemlji? Da li su vanzemaljci oduvijek sa nama?

U drugoj epizodi sjajnog dokumentarnog serijala ‘Top 10 Secrets and Mysteries’ otvaramo mnogobrojna pitanja o misterioznim stvorenjima koja možda žive na zemlji: Od čupakabre i čudovišta iz Loch Nessa, preko anđela, Bigfoota, pa sve do vukodlaka i vampire.

Tražite odgovore o najmisterioznijim pojavama i artefaktima?

Vrijeme je da ih dobijete – ‘Top 10 Secrets and Mysteries’ subotom i nedjeljom u 17 časova na ATV-u očekuju vas po dvije epizode.

Uživajte u vikendu i otkrivanju najvećih misterija svijeta.

  • 20:30 Филм: Влаком према југу (12+)

    '' Филм: Влаком према југу (12+)

  • 22:00 Серија: Насљедници (12+)

    'Серија: Насљедници (12+)

  • 23:00 Серија: Ред Рок (16+) (Р)

    Серија: Ред Рок (16+) (Р)