Потврдио

Грујичић ће се кандидовати за начелника Сребренице

  • Извор: Агенције
  • 15.02.2024. 14:43

Актуелни начелник општине Сребреница Младен Грујичић данас је организовао скуп подршке на којем је, пред 50 присутних, најавио да се трећи пут кандидује за начелника ове општине.

Њега је, како како каже, подржао дио СНСД-а Сребреница као и остале српске партије у овој општини.

Он је данас позвао српско бирачко тијело, политичке партије, организације проистекле из рата и све који имају утицај да подрже његову кандидатуру и покажу, како је навео, одговорност и српско јединство.

Према његовим ријечима, нема озбиљних кандидата са искуством неопходним за обављање дужности начелника општине Сребреница и да је због тога одлучио да се поново кандидује.

Грујичић је као члан најјаче српске странке у Сребреници СНСД-а, али и као заједнички кандидат свих осталих српских политичких партија у овом мјесту, за начелника изабран 2016. године, а затим и на поновљеним изборима за ову општину, одржаним 21. фебруара 2021. године.


Изборна година расклимала политичко јединство у Сребреници

Изборна година расклимала политичко јединство у Сребреници

Предсједник сребреничког СНСД-а Радомир Павловић је рекао да је Општински одбор ове странке одлучио да њихов кандидат за начелника општине буде Милош Вучић и позвао остале српске политичке партије, удружења и борце да подрже приједлог странке, која више од двије деценије добија највеће повјерење српског бирачког тијела у Сребреници и да то буде заједнички српски кандидат за начелника ове општине.

Истовремено у Сребреници бошњачке странке одржавају састанке покушавајући да се усагласе око свог заједничког кандидата за начелника општине, али без резултата.


Тражили Бошњаку да отпјева нешто за браћу Србе, он их одушевио избором

Тражили Бошњаку да отпјева нешто за браћу Србе, он их одушевио избором


Пратите нас и путем Вибера

  • 16:00 Емисија: По свијету са Робертом Дацешином (Р)

    Путујте по свијету са Робертом Дацешином, јер ће вам се апетити за путовањем и свим бисерима које оно нуди сигурно повећати.

  • 16:30 Вијести у 16:30

    Први преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета сваки радни дан.

  • 16:40 Серија: Љубавни залогаји(12+) (Р)

    ’Љубавни залогај’ узбудљива је авантура два пријатеља Џонија и Шукија који на Дорћолу отварају ресторан ’на црно’, а који носи исти назив као и нови симпатични ситком.

  • 17:00 Серија: Вода у праху (Р) (12+)

    Напета португалско-галицијска серија 'Вода у праху' стиже у наш програм и можемо само рећи - из епизоде у епизоду напетост ће расти до усијања!

  • 17:50 Емисија: На ивици терена (Р)

    Наши 'златни момци' Андреј Кнежевић и Иван Драгичевић упознаће вас са искуствима играча, њиховим циљевима, жељама, и приближити вам живот великих српских спортиста који су се већ уписали у историју највећих европских клубова.

  • 18:20 Емисија: Путуј, пробај, заволи са Лазаром (Р)

    Емисија: Путуј, пробај, заволи са Лазаром (Р)