Избори

Још једна кандидатура у Билећи

  • Извор: АТВ
  • 18.04.2024. 12:41

У трку за начелника општине Билећа ће и Михајло Вујовић некадашњи менаџер у овој општини.

"На радио Билећа данас ћу најавити своју кандидатуру за начелника. Покушај уједињења подијељене Билеће и скидања проклетства подјеле је основна идеја мојих намјера. Ово није Трећи већ Први пут. Биће  коалиција под називом Уједињени за Билећу која подржава ту идеју", рекао је Вујовић за АТВ.

Михајло Вујовић је рођен 1963. године у Билећи. Основну школу и два разреда гимназије завршио је у Билећи. Школовање је наставио у Београду, гдје је прво завршио Војну гимназију, а потом и Војну академију КоВ са просјечном оцјеном 9,42. Генералштабну школу Војске Југославије завршио је, такође, у Београду, а школу Националне одбране, или Ратну школу (највишу војну школу у Француској), завршио је у Паризу.

Обављао је многе војне дужности: од командира вода и наставника у Војној академији до начелника управе у Заједничком штабу ОС БиХ. Био је и на дужности Војног аташеа БиХ у Републици Аустрији и војног савјетника у мисији БиХ при УН, ОСЦЕ и другим међународним организацијама у Бечу.

Пратите нас и путем Вибера

  • 22:30 Вечерње вијести

    Преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета.

  • 22:45 Серија: Ел Чапо (16+)

    ''Прича о озлоглашеном нарко босу, једном од најопаснијих и крволочнијих мафијаша.

  • 23:30 Серија: Ред Рок (12+)

    Ред Рок' је ирска криминалистичка серија која прати случајеве полицијске станице смјештене у измишљени приморски град Ред Роцк у близини Даблина, те приватне турбулентне односе гардиста и мјештана.

  • 23:55 Ноћни програм

    Ноћни програм