Саопштење

Најављен ремонт ТС "Бјељина II", без електричне енергије ће бити око 4 000 купаца

  • Извор: АТВ
  • 17.06.2023. 11:06

У недјељу 18. јуна 2023. године, радници „Електро-Бијељине“ изводиће радове на годишњем ремонту ТС 35/10 kV “Бијељина II”, због чега ће у времену од 8 до 15 часова без електричне енергије бити око 4 000 купаца. Годишњи ремонт биће урађен на сљедећим 10 kV далеководима:

“Нови Млин”, “РМК”, “Д. Туцовића”, “Крушевље”, “Средњошколски центар”, “Ново Село”, “Индустрија1”, “Гојсовац 2”, “Орао”, “Пословница” и далековод “Гојсовац”.

Електричну енергију у недјељу, у поменутом термину, неће имати купци у улицама Рачанска, Комитска, Београдска, Живојина Мишића и припадајућим споредним улицама, као и у делу улице Димитрија Туцовића, затим у насељима „Пет језера“,“Крушевље” и „Бандеруше“.

Без електричне енергије од 8 до 15 часова биће и купци у насељеним мјестима Гојсовац, Дијелови и Ново Село, као и Павловића пут.

Молимо цијењене купце за разумијевање у вези поменутих радова и застоја у испоруци електричне енергије.

Детаљан списак улица можете видјети на сајту www.elektrobijeljina.com

Пратите нас и путем Вибера

  • 22:05 Вечерње вијести

    Преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета.

  • 22:20 Серија: Ел Чапо (16+)

    ''Серија: Ел Чапо (16+)

  • 23:20 Серија: Ред Рок (12+)

    Ред Рок' је ирска криминалистичка серија која прати случајеве полицијске станице смјештене у измишљени приморски град Ред Роцк у близини Даблина, те приватне турбулентне односе гардиста и мјештана.

  • 23:45 Ноћни програм

    Ноћни програм