"Фејсбук рат"

Наставак сукоба Савића и Петровића: Магарац газда Љубишин

  • Извор: АТВ
  • 11.12.2023. 15:29

Наставља се рат на друштвеним мрежама на релацији начелника Лопара Раде Савић и градоначелника Љубише Петровића.

Сада је Савић објавио сатирични текст у којем помиње „магарце“ и „газда Љубишу“. Иако се експлицитно не наводи, Савић овим текстом, како се претпоставља, „боцка“ градоначелника Бијељине, чиме се наставља раније започети сукоб путем друштвених мрежа.

У објави на Фејсбуку, којој је дао наслов “магарац гавреша”, Савић, између осталог, наводи да је јуче на трибини у Лопарама, “каже Снежа еколог из Бијељине, да је боље да ми на Мајевици гајимо магарце него да отварамо рудник”.

Фејсбук сукоб СДС-оваца

Фејсбук сукоб СДС-оваца

„Размишљам цијело вријеме како доћи до доброг магарца, гдје га наћи!? Не лези враже, упалим ТВ и сам се препоручи један диван магарац из БН. Само што њакну са БН ТВ, по њакању му познах да је грло газда Љубишино. Навикао тај млади магарчић на зелениш из угљевичке РиТЕ. Поједе 5.000 травки и ухвати га магареће лудило због којег заборави на РиТЕ. Али, поможе му његов газда др Љ. и прописа терапијску дозу литијум-карбоната“, навео је Савић.

Терапија је имала ефекат, па се магаренце раздрага по Мајевици и стаде водити туђу бригу, пише даље у објави.

„Поче сваке Недјељице њакати о Лопарама и Мајевици. И џаба се понадах да ћемо наћи добро магаре. Ово неће ласно од свог газде, тамо му је сласно, па нама Мајевичанима остаје да деверамо наше муке сами“, објавио је Савић на Фејсбуку, додајући да се ради о “сатири, да се ови забринути момчићи из БН не сатару од њакања”.

Пратите нас и путем Вибера

  • 16:30 Вијести у 16:30

    Први преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета сваки радни дан.

  • 16:50 Центар дана

    Волите поподне? Важно вам је да након напорног дана одахнете уз актуелне теме, забаву и савим нове и необичне приче из цијелог свијета? Уживате у програму који окупља интересантне госте и регионалне звијезде?

  • 18:20 Наша Српска

    Наша Српска

  • 18:55 Маркетинг

    Блок економско-пропагандног програма.

  • 19:00 АТВ Вијести

    Центална информативна емисија АТВ-а у којој доносимо преглед најважнијих информација и догађаја из земље, региона и свијета тачно у 19 часова.

  • 19:40 Маркетинг

    Блок економско-пропагандног програма.