Načelnik Kozarske Dubice

Reljić za ATV: Vodostaj stagnira, situacija ohrabrujuća

  • Извор: АТВ
  • 11.12.2022. 00:26

Načelnik Kozarske Dubice Radenko Reljić kaže za ATV da vodostaj stagnira što je ohrabrujuće kao i da se dio vode prelijeva ka magistralnom putu.

"Problema na području Kozarske Dubice imamo od jutros kada je bila alarmantna situacija na području gradske zone. Taj problem smo riješili. Poslije podne je došlo do naglog pogoršanja na području Dubičke ravni, nakon čega je došlo do povećanja bujičnih voda. Nama ne prave problem Una i Sava, nego voda koja se slijeva s brda", kaže Reljić.

Išao sam nekoliko puta na nasip, pozvali smo stanovništvo na oprez. Ohrabrujuće je što se dio vode prelijeva preko magistralnog puta i odlazi u ravan. Vidjećemo u kakvom je stanju nasip i prema tome se ponašati. Vreće su spremne", rekao je Reljić.

On je poručio da je vodostaj manji za četiri cm i poručio da je dobro što su niski vodostaji Save i Une.

  • 23:20 Муззик топ 20

    Музичари без "повратне спреге" (феедбацка) остају дезорјентисани и демотивисани, зато се показала потреба за емисијом као што је Муззик топ 20, која се садржајно наслања на легендарне емисије као што је био Хит месеца осамдесетих година прошлох века, кроз које су стасавали млади редитељи и други визуелни уметници док су често још као студенти режирали своје прве радове.

  • 00:30 Ноћни програм

    Ноћни програм