Састанак Јавора и представника кинеске фирме

Урађено шест километара пута на ауто-путу Приједор Бањалука

  • Извор: АТВ
  • 21.12.2023. 13:53

На новом ауто-путу Приједор – Бањалука до сада је урађено шест километара, из правца Приједора према Бањалуци, речено је на састанку градоначелника Приједора Слободана Јавора и представника кинеске фирме "SDHS-CSI BH", која је задужена за изградњу ауто-пута.

До сада је, поред градње ауто-пута, урађена и студија изводљивости за дионицу ауто-пута Приједор - Нови Град и брзу цесту Приједор- Козарска Дубица.

Јавор је током разговора нагласио да је ово један од најважнијих пројеката у посљедњих 30-40 година који се имплементира на територији града Приједора. 

„За нашу локалну заједницу ово је стратешки пројекат који ће модерним саобраћајницама повезати Приједор са земљама региона и ЕУ“, сматра Јавор.

Он је додао да то отвара додатне могућности за инвестирање у извозно оријентисану привреду.

Градоначелник Приједора је кинеским инвеститорима поручио да су врата Града Приједора отворена за сарадњу како на овим тако и на другим пројектима и, уз честитке за предстојеће празнике, пожелио да година која долази буде инфраструктурно успјешна за све нас.

Кинески инвеститори изразили су захвалност градоначелнику за досадашњу подршку на реализацији овог пројекта.

Пратите нас и путем Вибера

  • 19:00 АТВ Вијести

    Центална информативна емисија АТВ-а у којој доносимо преглед најважнијих информација и догађаја из земље, региона и свијета тачно у 19 часова.

  • 20:00 Тет а тет са Татјаном Трнинић

    ''Колико знате о онима који живе под будним оком јавности?Знате ли о чему маштају, шта су све прошли, у чему уживају, шта раде када су потпуно сами? Које тајне су спремни да открију? Колико су спремни да се оголе?

  • 21:00 Серија: Од јутра до сутра (12+)

    ''''Од јутра до сутра' у режији Михајла Вукобратовића заправо је адаптација аргентиске серије 'Успјешни Пелсови', и прати живот иза и испред камера омиљеног ТВ пара, Срне и Марка.

  • 21:45 Серија: Ко те шиша (12+)

    Хумористична хрватска серија 'Ко те шиша' прати Жигмунда, власника старомодног фризерског салона 'Салон за господу' и Божицу, власницу модерног салона за даме 'Колет', који се налазе један прекопута, на једном загребачком тргу, а дијели их само кафаница 'При Таубеку'.

  • 22:15 Вечерње вијести

    Преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета.

  • 22:30 Серија: Ел Чапо (16+)

    *Серија: Ел Чапо (16+)