Zdravko Rajić

Advokat braće Mamić: Zoran je slobodan čovjek

  • 19.05.2021. 18:56

Na današnjem ročištu raspravljalo se o potjernici Hrvatske prema Zoranu Mamiću i o privremenom pritvoru, doneseno je rješenje da se ne udovoljava tim zahtjevima, rekao je advokat braće Mamić Zdravko Rajić.

"Istakli smo činjenice da je postupak koji se vodi u Hrvatskoj upitan zbog osnovane sumnje o koruptivnom ponašanju. Ovo je prvi slučaj koji se osporava izručenje iako Mamić ima prebivalište i dokumente BiH. Od 150 predmeta ovo je prvi i jedinstven slučaj da Hrvatska osporava spor",  istakao je Rajić.

Posebno je naglasio da je Mamić slobodan čovjek.

"On nema obavezu javljati se policiji, oduzeli su mu dokumente, a on nema namjeru ići van BiH. Svu dokumetaciju smo dostavili Interpolu i Sudu BiH. U krajnjem slučaju mislim da je krajem aprila uputio zahtjev da izdržava kaznu u BiH i još uvijek nemamo odgovor", pojasnio je Rajić.

(Avaz.ba)

Тагови:
  • 20:30 На ивици терена

    На ивици терена

  • 21:00 Емисија: Ћирилица

    Ауторска емисија Миломира Марића.

  • 23:20 Муззик топ 20

    Музичари без "повратне спреге" (феедбацка) остају дезорјентисани и демотивисани, зато се показала потреба за емисијом као што је Муззик топ 20, која се садржајно наслања на легендарне емисије као што је био Хит месеца осамдесетих година прошлох века, кроз које су стасавали млади редитељи и други визуелни уметници док су често још као студенти режирали своје прве радове.

  • 00:30 Ноћни програм

    Ноћни програм