ПУ Бањалука

Акција ”Поток”: Одузета кила ”траве”, ухапшене двије особе

У акцији ”Поток” бањалучка полиција ухапсила је Р.Т. (24) и Д.К. (20) због сумње да су се бавили трговином нарктоика, а у акцији је пронађен и заплијењен килограм марихуане.

Како сазнаје АТВ осумњичени су потпуни анонимуси за истражне органе и раније нису пролазили кроз полицијске евиденције, чак ни као конзументи марихуане.

У ПУ Бањалука наводе да су Р.Т. и Д.К. ухапшени јуче због сумње да су починили кривично дјело неовлаштена производња и промет опојних дрога.

”Приликом хапшења код Д.К. је пронађена и уз потврду одузета пвц фолија у којој се налазило 14 грама биљне материја налик марихуани. По наредби суда и уз сагласност тужилаштва извршен је претрес на једној локацији у Бањалуци и том приликом пронађено је одузето 964 грама биљне материја налик марихуани, двије дигиталне ваге за прецизно мјерење и 4.400 КМ, 120 евра и 50 швајцарских франака, те други предмети који се могу довести у везу са извршењем кривичног дјела”, саопштила је ПУ Бањалука.

Додају да ће након комплетирања предмета против Р.Т. и Д.К. бити поднесен извјештај о почињеном кривичном дјелу.

Бањалучка полиција одузела марихуану и спид

Бањалучка полиција одузела марихуану и спид

Од почетка године ПУ Бањалука реализовала је 11 оперативних акција усмјерени на на спречавање злоупотребе опојних дрога, у којима је заплијењено више од 10 килограма наркотика.

Акција ”Омерта”: Тројица у бјекству, заплијењена два килограма дроге

Акција ”Омерта”: Тројица у бјекству, заплијењена два килограма дроге



Пратите нас и путем Вибера