МУП КС

Алжирац ухапшен у полицијској акцији у Блажују

  • Извор: АТВ
  • 08.02.2024. 09:07

Алжирац иницијала А.Ј. (26) ухапшен је током полицијске акције у мигрантском центру Блажуј, казали су јутрос у МУП-у Кантона Сарајево.

Наведени је ухапшен због основа сумње да је починио кривично дјело посједовање и омогућавање уживања опојних дрога. Код њега је пронађена једна ПВЦ кеса са садржајем материје која својим изгледом асоцира на опојну дрогу марихуану.

„Полицијски службеници Управе полиције МУП-а Кантона Сарајево током ноћи су провели оперативну акцију 'Блажуј III', гдје су под надзором тужиоца Кантоналног тужилаштва Кантона Сарајево и уз наредбу Општинског суда у Сарајеву извршили претрес Привременог прихватног центра 'Блажуј', у улици Каменолом, општина Илиџа“, саопштено је из МУП-а КС.

Приликом претреса објекта пронађена је торбица у којој се налазило 38 пакетића са садржајем материје која својим изгледом асоцира на опојну дрогу марихуану. Такође, пронађени су и одузети предмети (дрвене палице и сл.) који могу угрозити сигурност корисника и радника Центра, и бити искориштени за наношење тјелесних повреда.

Акција је изведена с циљем проналаска нелегалног наоружања, наркотика и других предмета који могу послужити за угрожавање безбједности корисника и радника Центра или потичу из извршења кривичног дјела. Претресом је обухваћено укупно 496 особа.


(Фото: МУП КС)

Пратите нас и путем Вибера

Тагови:
  • 08:00 Емисија: Аграр

    Актуелне приче из свијета домаће и регионалне пољопривреде.

  • 08:30 Емисија: АТВ јутро

    Актуелне теме, најновије информације и занимљивости из земље и свијета.

  • 10:00 Серија: Истине и лажи (12+)

    Серија, која је доживљела велики регионални успјех, и даље је на самом врху гледаности, у вама ће сигурно измамити најискренија осећања, а препрекама, динамиком и напетим развојем судбина ликова, 'купиће вас' и постати ваша омиљена домаћа серија.

  • 11:00 Кето кухињица

    Ужине или комплетни оборци прилагођени кето исхрани са ниским удјелом угљених хидрата.

  • 11:15 Телетрговина

    Телетрговина

  • 11:30 Емисија: Аграр (Р)

    Актуелне приче из свијета домаће и регионалне пољопривреде.