Драма

Бачена бомба на сточној пијаци у Призрену, деветеро повријеђених

  • Извор: Агенције
  • 22.11.2023. 12:15

У експлозији ручне бомбе јутрос нешто прије 5 сати, на сточној пијаци у Призрену повријеђено је девет особа, које су превезене у болницу Универзитетског клиничког центара Косова (ККУК).

Начелник Хитне помоћи у Призрену, потврдио је за лист Коха да су четворица повређених пуштени кући.

"Најприје је примљено девет повријеђених, а онда је стигао још један. Након дијагностике четири од њих су пуштени, а петорица су послата у ККУК, јер имају повреде које се не могу лечити у нашој болници", рекао је начелник призренске Хитне помоћи, преноси РТ Балкан.

Тешка несрећа: Камионом слетио са пута, возач на мјесту остао мртав

Тешка несрећа: Камионом слетио са пута, возач на мјесту остао мртав

Идентификована су тројица осумњичених и полиција интензивно трага за њима.

"На лице мјеста изашла је полиција, а обавијештен је и надлежни тужилац. На лице мјеста стигла је и регионална истражна јединица из Призрена која прикупља доказе и свједочења. Тројица осумњичених су идентификована и за њима полиција трага", потврдио је портпарол полиције у Призрену Весел Гаши.

Детаљи о мотивима ове експлозије за сада нису познати, а истражиоци ће наставити радити на случају како би утврдили узроке и одговорне за напад.

Према неслужбеним информацијама медија на КиМ, дошло је до свађе двојице мушкараца након које је један од њих бацио бомбу на пијацу.


(Фото: ТВ Призрени)

Пратите нас и путем Вибера

Тагови: