Пролази драму

Београђанка описала тортуру бившег партнера! Ево чији је син

  • Извор: Курир
  • 15.04.2024. 22:09

"Живим у страху због човјека који ме зове 100 пута дневно, пријети и прогања ме! Желим само своју слободу, а не да преживљавам терор сваки дан од бившег партнера са којим нисам у вези већ шест мјесеци, а који узнемирава мене и моју породицу"

Овим речима за Курир почиње своју исповијест Г. В. (31) коју, како каже, већ мјесецима прогања бивши дечко Филип Пејовић (33), иначе син убијеног Луке Пејовића некадашњег припадника Јединице за специјалне операције (ЈСО).

Раскинули у октобру

Г. В. је, како каже, била у емотивној вези са Филипом до октобра 2023, а како је испричала, од тада до данас трпи свакодневну тортуру. Она каже да је бивши неконтролисано позива телефоном и шаље поруке, па и оне пријетеће, узнемирујуће и увредљиве.

Осуђена прва особа због убиства Халин Хачинс: 18 мјесеци затвора

Осуђена прва особа због убиства Халин Хачинс: 18 мјесеци затвора

- Блокирала сам сваки број са ког ме је позивао, а било их је око 70. Користио је и бројеве чланова своје породице, направио безброј лажних профила на друштвеним мрежама, само да би ме узнемиравао. Плашим се и желим да све ово што прије престане - каже Г. В.

Она додаје и да се пакао кроз који пролази мјесецима не огледа само у безброј позива и порука, већ и у томе што је Пејовић прати и чека послије посла, а у свему је, како каже, отишао и корак даље.

- Усред ноћи, у три ујутру, наручивао је пицу на моју кућну адресу гдје ми станују и родитељи. Пошто зна да сам радила у једној рент-а-кар агенцији, правио је лажне резервације аутомобила, само да бих морала да чекам четири сата послије радног времена, а онда се нико не појави - описује тортуру саговорница.

У Хрватску и Словенију стиже снијег и јака киша

У Хрватску и Словенију стиже снијег и јака киша

Како каже, пријавила је случај полицији 14. марта и дала двије изјаве, а обавијештено је и Тужилаштво за високотехнолошки криминал.

- Пријавила сам све, дала све поруке које су ми стизале. Описала сам кроз шта све пролазим, а циљ ми је да то престане - каже нам Г. В.

Према њеним ријечима, додатно је уплашена јер Филип већ има досије у полицији, а и сама је, како каже, доживела насиље док су били у вези.

Ишчекује реакцију

- Не осјећам се нимало сигурно, знам да нису празне пријетње у питању. За само једно јутро ја имам по 30 пропуштених позива. Зна гдје радим и гдје живим - каже она и додаје:

Ким Кардашијан у јуну стиже у Србију, погледајте њене захтјеве

Ким Кардашијан у јуну стиже у Србију, погледајте њене захтјеве

- Од када сам пријавила полицији ја ишчекујем реакцију, али до сада нисам добила никакв одговор. Знам да је он од 9. априла упознат са пријавом јер сам добила мејл са лажне адресе у ком пише: "Ладно си ме пријавила, издајице".

Г. В. истиче да је додатно уплашена јер је он потпуно слободан, а зна да га је пријавила полицији.

Дара Бубамара гађала водитеља флашом, снимак усијао мреже

Дара Бубамара гађала водитеља флашом, снимак усијао мреже

- Моја породица и пријатељи га стало виђају, живимо у истом делу града. Желим само да се све ово заврши, да не морам да се окрећем за собом - закључује.

Бомба и батине

Напади на Пејовића

Филип Пејовић постао је познат јавности када му је 2008. године испред стана на Новом Београду гдје је живио са мајком и сестром постављена бомба, која је експлодирала кад је његова мајка отворила врата стана. Филип је тада остао неповријеђен јер је, наводно, спавао у својој соби.

Дјечак (5) се угушио чепом од сока у хранитељској породици

Дјечак (5) се угушио чепом од сока у хранитељској породици

- Његова мајка и сестра биле су повријеђене, али срећом нису биле у животној опасности. Још један инцидент везан је за Пејовића, а догодио се послије свједочења о нападу бомбом, када су га четворица младића претукла испред Палате правде - подсјећа извор.

Отац му убијен

Ко је био Лука Пејовић

Филипов отац Лука Пејовић убијен је 5. децембра 2000. у сачекуши на Топчидерском брду у Београду. На њега и његовог пријатеља Радула Касалицу непознати нападач је пуцао док су излазили из "мерцедеса".

Пејовић је рањен покушао да побјегне, али није успио и пао је на хаубу паркираног аутомобила, а убица је пришао и испалио му још два хица у главу. Име Луке Пејовића помињало се и на суђењу за убиство новинара Славка Ћурувије.


Наиме, Ћурувијина удовица Бранка Прпа на једном од рочишта рекла је да је послије убиства видјела слику Луке Пејовића у новинама и да јој он највише личи на човјека који је 11. априла 1999. пуцао у Славка.

Пратите нас и путем Вибера

Тагови: