Prolazi dramu

Beograđanka opisala torturu bivšeg partnera! Еvo čiji je sin

  • Izvor: Kurir
  • 15.04.2024. 22:09

"Živim u strahu zbog čovjeka koji me zove 100 puta dnevno, prijeti i proganja me! Želim samo svoju slobodu, a ne da preživljavam teror svaki dan od bivšeg partnera sa kojim nisam u vezi već šest mjeseci, a koji uznemirava mene i moju porodicu"

Ovim rečima za Kurir počinje svoju ispovijest G. V. (31) koju, kako kaže, već mjesecima proganja bivši dečko Filip Pejović (33), inače sin ubijenog Luke Pejovića nekadašnjeg pripadnika Jedinice za specijalne operacije (JSO).

Raskinuli u oktobru

G. V. je, kako kaže, bila u emotivnoj vezi sa Filipom do oktobra 2023, a kako je ispričala, od tada do danas trpi svakodnevnu torturu. Ona kaže da je bivši nekontrolisano poziva telefonom i šalje poruke, pa i one prijeteće, uznemirujuće i uvredljive.

Osuđena prva osoba zbog ubistva Halin Hačins: 18 mjeseci zatvora

Osuđena prva osoba zbog ubistva Halin Hačins: 18 mjeseci zatvora

- Blokirala sam svaki broj sa kog me je pozivao, a bilo ih je oko 70. Koristio je i brojeve članova svoje porodice, napravio bezbroj lažnih profila na društvenim mrežama, samo da bi me uznemiravao. Plašim se i želim da sve ovo što prije prestane - kaže G. V.

Ona dodaje i da se pakao kroz koji prolazi mjesecima ne ogleda samo u bezbroj poziva i poruka, već i u tome što je Pejović prati i čeka poslije posla, a u svemu je, kako kaže, otišao i korak dalje.

- Usred noći, u tri ujutru, naručivao je picu na moju kućnu adresu gdje mi stanuju i roditelji. Pošto zna da sam radila u jednoj rent-a-kar agenciji, pravio je lažne rezervacije automobila, samo da bih morala da čekam četiri sata poslije radnog vremena, a onda se niko ne pojavi - opisuje torturu sagovornica.

U Hrvatsku i Sloveniju stiže snijeg i jaka kiša

U Hrvatsku i Sloveniju stiže snijeg i jaka kiša

Kako kaže, prijavila je slučaj policiji 14. marta i dala dvije izjave, a obaviješteno je i Tužilaštvo za visokotehnološki kriminal.

- Prijavila sam sve, dala sve poruke koje su mi stizale. Opisala sam kroz šta sve prolazim, a cilj mi je da to prestane - kaže nam G. V.

Prema njenim riječima, dodatno je uplašena jer Filip već ima dosije u policiji, a i sama je, kako kaže, doživela nasilje dok su bili u vezi.

Iščekuje reakciju

- Ne osjećam se nimalo sigurno, znam da nisu prazne prijetnje u pitanju. Za samo jedno jutro ja imam po 30 propuštenih poziva. Zna gdje radim i gdje živim - kaže ona i dodaje:

Kim Kardašijan u junu stiže u Srbiju, pogledajte njene zahtjeve

Kim Kardašijan u junu stiže u Srbiju, pogledajte njene zahtjeve

- Od kada sam prijavila policiji ja iščekujem reakciju, ali do sada nisam dobila nikakv odgovor. Znam da je on od 9. aprila upoznat sa prijavom jer sam dobila mejl sa lažne adrese u kom piše: "Ladno si me prijavila, izdajice".

G. V. ističe da je dodatno uplašena jer je on potpuno slobodan, a zna da ga je prijavila policiji.

Dara Bubamara gađala voditelja flašom, snimak usijao mreže

Dara Bubamara gađala voditelja flašom, snimak usijao mreže

- Moja porodica i prijatelji ga stalo viđaju, živimo u istom delu grada. Želim samo da se sve ovo završi, da ne moram da se okrećem za sobom - zaključuje.

Bomba i batine

Napadi na Pejovića

Filip Pejović postao je poznat javnosti kada mu je 2008. godine ispred stana na Novom Beogradu gdje je živio sa majkom i sestrom postavljena bomba, koja je eksplodirala kad je njegova majka otvorila vrata stana. Filip je tada ostao nepovrijeđen jer je, navodno, spavao u svojoj sobi.

Dječak (5) se ugušio čepom od soka u hraniteljskoj porodici

Dječak (5) se ugušio čepom od soka u hraniteljskoj porodici

- Njegova majka i sestra bile su povrijeđene, ali srećom nisu bile u životnoj opasnosti. Još jedan incident vezan je za Pejovića, a dogodio se poslije svjedočenja o napadu bombom, kada su ga četvorica mladića pretukla ispred Palate pravde - podsjeća izvor.

Otac mu ubijen

Ko je bio Luka Pejović

Filipov otac Luka Pejović ubijen je 5. decembra 2000. u sačekuši na Topčiderskom brdu u Beogradu. Na njega i njegovog prijatelja Radula Kasalicu nepoznati napadač je pucao dok su izlazili iz "mercedesa".

Pejović je ranjen pokušao da pobjegne, ali nije uspio i pao je na haubu parkiranog automobila, a ubica je prišao i ispalio mu još dva hica u glavu. Ime Luke Pejovića pominjalo se i na suđenju za ubistvo novinara Slavka Ćuruvije.


Naime, Ćuruvijina udovica Branka Prpa na jednom od ročišta rekla je da je poslije ubistva vidjela sliku Luke Pejovića u novinama i da joj on najviše liči na čovjeka koji je 11. aprila 1999. pucao u Slavka.

Pratite nas i putem Vibera

Tagovi:
  • 16:40 Serija: Ljubavni zalogaji(12+) (R)

    ’Ljubavni zalogaj’ uzbudljiva je avantura dva prijatelja Džonija i Šukija koji na Dorćolu otvaraju restoran ’na crno’, a koji nosi isti naziv kao i novi simpatični sitkom.

  • 17:00 Serija: Nasljednici (R) (12+)

    ''Danska serija 'Nasljednici', otvara priču o porodici poznate i ekscentrične umjetnice, Veronike, koja nakon smrti svoju djecu stavlja na veliki ispit života.

  • 17:50 Еmisija: Na ivici terena (R)

    Naši 'zlatni momci' Andrej Knežević i Ivan Dragičević upoznaće vas sa iskustvima igrača, njihovim ciljevima, željama, i približiti vam život velikih srpskih sportista koji su se već upisali u istoriju najvećih evropskih klubova.

  • 18:20 Еmisija: Putuj, probaj, zavoli sa Lazarom (R)

    Еmisija: Putuj, probaj, zavoli sa Lazarom (R)

  • 18:55 Marketing

    Blok ekonomsko-propagandnog programa.

  • 19:00 Nedjeljne vijesti sa Predragom Ćurkovićem

    ‘Nedjeljne vijesti sa Predragom Ćurkovićem’ pregled je sedmice sa pažljivo odabranim aktuelnim temama, komentarima, sagovornicima i zanimljivim pristupom najvažnijim informacijama iz zemlje, regiona i svijeta.