"Да је отац хтио, то би учинио"

Да ли је коначно сахрањен монструм Нермин Сулејмановић?

  • 19.09.2023. 21:46

Тијело троструког убице Нермина Сулејмановића, који је прије више од мјесец дана починио монструозни злочин у Градачцу и даље се налази у Kомеморативном центру у Тузли јер до данас још нико није поднио захтјев за његово преузимање.

Директор Kомеморативног центра у Тузли Фарук Латифагић рекао је за Телеграф да Градска управа из Градачца чека да Нерминов отац да сагласност, како би тијело било сахрањено.

Monstrum Sulejmanović bio umiješan i u pedofiliju

Monstrum Sulejmanović bio umiješan i u pedofiliju

"С обзиром на то да покојник има живе сроднике потребна је њихова сагласност да би се тијело укопало чак и о трошку државе", рекао је Латифагић за Телеграф.

На питање да ли су ступили у контакт са Нерминовим оцем, Латифагић каже да је за то задужена општина у којој је Сулејмановић био пријављен.

Brat žene koju je ranio Sulejmanović: Moja sestra gleda u mene, a samo doziva sina i muža

Brat žene koju je ranio Sulejmanović: Moja sestra gleda u mene, a samo doziva sina i muža

"Да је отац желио да га сахрани, он би то учинио", рекао је он.

Латифагић додаје да је стандардна процедура да се тијело покојника у мртвачници држи највише три дана, али да све зависи од ситуације.

"Што се нас тиче, ми имамо специјализоване хладњаче у којима тијело може дуго да стоји. Имамо нека тијела која су овдје и дуже од двије године. У питању су неки мигранти који још увијек нису идентификовани. Сви лешеви смешјтени су у специјализоване лимене сандуке који су затворени и што се нас тиче све је урађено по прописима", објашњава Латифагић за Телеграф.

Да подсјетимо, 11. августа Градачац је потресао злочин који се не памти: Нермин Сулејмановић живота је лишио невенчану супругу Низаму Хећимовић и Дениса и Џенгиза Ондура, сина и оца које је познавао од раније, и ранио три особе.

Komšije o kući Nermina Sulejmanovića: Svaki put kad prođem osjetim neku jezu

Komšije o kući Nermina Sulejmanovića: Svaki put kad prođem osjetim neku jezu

Након што је убио партнерку, Нермин је отишао у град гдје је испред једног кафића упуцао Дениса Ондера, који је био у свом аутомобилу. Одатле је отишао до куће Денисовог оца Џенгиза, пуцао му у главу и тешко ранио његову супругу Харису.

Након тога Нермин је отишао на једну напуштену фарму гдје је, када га је полиција опколила, извршио самоубиство.

Пратите нас и путем Вибера