Министар унутрашњих послова

Дачић открио детаље несреће у којој је погинуо возач аутобуса

  • Извор: Агенције
  • 21.05.2024. 14:10

Возач камиона који је изазвао саобраћајну несрећу код Обреновца, када је погинуо возач аутобуса, а повријеђено је 16 особа, приведен је брзом интервенцијом полиције након што је побјегао са лица мјеста.

Министар унутрашњих послова Ивица Дачић рекао је да је према првим извјештајима Саобраћајне полиције возач камиона, који је ударио у аутобус, одговоран за несрећу у којој је погинула једна особа, а 16 људи је потражило помоћ.

"Возач је побјегао прије доласка полиције, знамо ко је и он ће ускоро бити пронађен“,  рекао је Дачић новинарима након обиласка Полицијске управе за град Београд, а убрзо након тога, Танјугу је речено да је возач приведен.

Стравичан судар аутобуса и камиона: Има страдалих, више од 20 повријеђених

Стравичан судар аутобуса и камиона: Има страдалих, више од 20 повријеђених

Подсјетимо, несрећа се догодила јутрос око 10.10 сати на Ваљевском путу у мјесту Стублине. На фотографијама са мјеста несреће види се како је камион ударио у аутобус и то баш у возачеву страну. Извор Курира рекао је раније да је настрадао возач аутобуса на линији 860Т, М.Р.

"До судара је изгледа дошло када је камион пресјекао пут из за сада непознатих разлога и закуцао се у аутобус пун путника“, објаснио је извор.

Пратите нас и путем Вибера