Svađa prethodila zločinu

Detalji ubistva na Čukarici: Mladići sjedili na klupi kod škole kada im je prišao napadač

  • Извор: Блиц
  • 03.07.2023. 07:40

Trojica mladića sjedila je sinoć na klupi pored škole kada im je prišao napadač. Poslije kraćeg koškanja, dobacivanja i svađe napadač je nasrnuo na mladiće i tom prilikom nožem nasmrt izbo Marka A. ranio Branka D. dok je treći mladić ostao nepovrijeđen.

Kako saznaje reporter "Blica" na licu mjesta sukob je krenuo od međusobnog dobacivanja, a za sada nije poznato da li su ubijeni i ranjeni mladić poznavali ubicu.

Nezvanično, ubijeni mladić je živio u soliteru u blizini, a svi imaju samo riječi hvale za njega, a u kraju je bio poznat pod nadimkom "Kaspi".

Dvoje mrtvih u pucnjavi, ranjeno 14 djece

Dvoje mrtvih u pucnjavi, ranjeno 14 djece

Podsjetimo, Marko A. (31) je imao na tijelu 4 uboda nožem. U sukobu u kojem je upotrebljen nož, ranjen je mladić star 27 godina.

Prema prvim informacijama sa terena, ubistvo se desilo van dvorišta škole, a kako javlja reporter "Blica", u kraju je veliki broj policajaca koji traže bjegunca lampama.

Prijetio da samo on može izbaciti Đokovića pa se povukao sa Vimbldona

Prijetio da samo on može izbaciti Đokovića pa se povukao sa Vimbldona

Nezvanično, sumnja se da ubica nije daleko odmakao i postoji mogućnost da je i dalje u blizini, kao i da je i on sam povrijeđen.

Пратите нас и путем Вибера

Тагови:
  • 16:30 Вијести у 16:30

    Први преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета сваки радни дан.

  • 16:50 Центар дана

    ''Волите поподне? Важно вам је да након напорног дана одахнете уз актуелне теме, забаву и савим нове и необичне приче из цијелог свијета? Уживате у програму који окупља интересантне госте и регионалне звијезде?

  • 18:20 Емисија: По свијету са Робертом Дацешином

    '''Емисија: По свијету са Робертом Дацешином

  • 18:55 Маркетинг

    Блок економско-пропагандног програма.

  • 19:00 АТВ Вијести

    Центална информативна емисија АТВ-а у којој доносимо преглед најважнијих информација и догађаја из земље, региона и свијета тачно у 19 часова.

  • 20:00 Тет а тет са Татјаном Трнинић

    ''Колико знате о онима који живе под будним оком јавности?Знате ли о чему маштају, шта су све прошли, у чему уживају, шта раде када су потпуно сами? Које тајне су спремни да открију? Колико су спремни да се оголе?