Pokušaj ubistva

Dječak izboden nožem u Bijeljini

  • Извор: Агенције
  • 23.11.2021. 11:07

Petnaestogodišnji dječak izboden je sinoć nožem u Bijeljini, a slučaj je okvalifikovan kao pokušaj ubistva, zbog čega su policajci uhapsili B.M. iz Patkovače.

Policijskoj stanici Bijeljina, oko 21.35 časova, doktor Medicinskog centra Bijeljina prijavio je da je dovežen maloljetnik (15) sa više ubodnih rana od noža u gornjem dijelu tijela. 

"Po izjavama ljekara maloljetnik je zadobio teške povrede, nije životno ugrožen", saopšteno je iz Policijske uprave Bijeljina.

Kako su dodali, operativnim radom na terenu istog dana oko 22 sata uhapšen je B.M. 

"Na licu mjesta u Patkovači izvršen je uviđaj kojim je rukovodio dežurni tužilac Okružnog javnog tužilaštva u Bijeljini", naveli su iz Policijske uprave Bijeljina, te potvrdili da je tokom uviđaja pronađen i izuzet nož.

U toku je kriminalistička obrada uhapšenog, nakon čega će uz izvještaj, koji ga tereti za pokušaj ubistva, biti predat u nadležnost i na dalje postupanje Okružnom javnom tužilaštvu u Bijeljini.  

  • 22:05 Вечерње вијести

    Преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета.

  • 22:20 Серија: Развратник (16+)

    ''Развратник’ је аустралијска ТВ серија коју је режирао Петар Данкан и познати аустралијски адвокат Чарлс Вотерстрит, који је био узор за грађење главног лика. Серија кроз пет сезона прати живот кривичара Кливера Грена, чији је живот у расулу.

  • 23:20 Серија: Ред Рок (12+)

    Ред Рок' је ирска криминалистичка серија која прати случајеве полицијске станице смјештене у измишљени приморски град Ред Роцк у близини Даблина, те приватне турбулентне односе гардиста и мјештана.

  • 23:45 Ноћни програм

    Ноћни програм