Sokolac

Djevojka optužena da je ubola ženu nožem u leđa

  • Izvor: ATV
  • 03.03.2023. 07:48

Miljana Repić (23) iz Pala optužena je da je 2019. godine nožem u leđa ubola T.N. i nanijela joj tešku tjelesnu povredu opasnu po život.

Optužnicu je podiglo Okružno javno tužilaštvo u Istočnom Sarajevu 10. februara ove godine, a potvrdio ju je Osnovni sud u Sokocu 21. februara.

Kako se navodi u optužnici, Repićevoj se stavlja na teret da je 9. marta 2019. Oko 19 časova u mjestu Podromanija, opština Sokolac , na parking prostoru u blizini poslovnog prostora, vlasništvo U.B., nakon kraće verbalne rasprave sa oštećenom T.N. fizički napala istu u namjeri da je teško tjelesno povrijedi.

“Na navedenom parking optužena je prišla iza leđa i upotrebom hladnog oružja - noža marke Columbia dužine 20 cm, dužine sječiva 11,8 cm, zadala dva udarca u predjelu leđa nanijevši joj tešku tjelesnu povredu opasnu po život u vidu ubodne rane u predjelu leđnog dijela sa desne strane, sa prodornim kanalom u desnoj grudnoj duplji sa posljedicama krvarenja u desnu grudnu duplju i prisutnosti vazduha u istom, tjelesnu povredu u vidu ubodne rane u predjelu leđnog dijela grudnog koša sa lijeve strane sa prodornim kanalom koji završava u mišićnom dijelu grudnog koša, a zatim joj zadala i udarac nožem u predjelu lijeve natkoljenice nanijevši joj tjelesnu povredu u vidu ubodne rane lijeve natkoljenice, od kojih povreda joj je život doveden u opasnost”, navodi se u optužnici.