Uhapšen

Dobojlija pokušao da pregazi POLICAJCA i radnika DIRG-a

  • 22.05.2019. 11:13

Dobojska policija uhapsila je lice iz ovog grada čiji su inicijali B.Đ. /72/ i oduzela mu putnički automobil "krajsler" kojim je, nakon što je upozoren na nepropisno parkiranje, krenuo na policijskog službenika i radnika Direkcije za izgradnju i razvoj grada.

Iz dobojske Policijske uprave saopšteno je da je B.Đ. uhapšen juče oko 9.15 časova u Vidovdanskoj ulici u Doboju. 

Hapšenju je prethodilo upozorenje saobraćajnog policijaca da na tom mjestu ne može da parkira vozilo, nakon čega je B.Đ. naglim startovanjem pokrenuo automobil u pravcu policajca i radnika Direkcije, koji su uspjeli da izbjegnu kontakt sa vozilom, nakon čega se vozač velikom brzinom udaljio u pravcu centra grada. 

Policija je u Vidovdanskoj ulici pronašla "krajsler" i identifikovala vozača. 

Nakon kompletiranja predmeta, dobojskom Okružnom javnom tužilaštvu biće dostavljen izvještaj o izvršenom krivičnom djelu ugrožavanje sigurnosti.

Тагови:
  • 16:30 Вијести у 16:30

    Први преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета сваки радни дан.

  • 16:50 Центар дана

    ''Волите поподне? Важно вам је да након напорног дана одахнете уз актуелне теме, забаву и савим нове и необичне приче из цијелог свијета? Уживате у програму који окупља интересантне госте и регионалне звијезде?

  • 18:20 Емисија: По свијету са Робертом Дацешином

    '''Емисија: По свијету са Робертом Дацешином

  • 18:55 Маркетинг

    Блок економско-пропагандног програма.

  • 19:00 АТВ Вијести

    Центална информативна емисија АТВ-а у којој доносимо преглед најважнијих информација и догађаја из земље, региона и свијета тачно у 19 часова.

  • 20:00 Тет а тет са Татјаном Трнинић

    ''Колико знате о онима који живе под будним оком јавности?Знате ли о чему маштају, шта су све прошли, у чему уживају, шта раде када су потпуно сами? Које тајне су спремни да открију? Колико су спремни да се оголе?