Рано јутрос

Драма у бх. граду: Пуцали на возило, услиједила потјера

  • Извор: Аваз
  • 14.03.2024. 20:24

Х.А. из Јабланице пријавио је јутрос око осам часова пуцњаву у Коњицу након чега је кренула права филмска потјера овим бх. градом.

Како пише Аваз, Х.А. је пријавио да је једна особа, коју познаје, на Рибићком мосту на путу М 17 из црног мерцедеса пуцало из пушке на његово возило фолксваген поло у којем се налазио пријавитељ и Д.Л. (26) из Јабланице. 

Исти је још изјавио да се у мерцедесу као сувозач, такође налазио, њему познат К.А. из Коњица, и да су се оба лица упутила у правцу Коњица. 

Патрола полиције је уочила наведено возило у улици Колонија у Коњицу, које се упутило у правцу улице Варда, гдје се патрола полиције кретала за истим, након чега се наведено возило зауставило у улици Мусала. 

У наведеном возилу затечени су возач К.С. (47) и сувозач К.А. (43), оба из Коњица, који су ухапшени. У улици Варда пронађена је црна аутоматска пушка М 56, калибра 7,62 милиметара.

Патрола полиције је на лицу мјеста, односно у мјесту Рибићи, затекла Х.А. који је све пријавио, те остановила да постоје оштећења од употребе ватреног оружја на његовом фолксвагену.

Како пише Аваз, К.С. и К.А. су сачекушу направили због дроге и новца.

Пратите нас и путем Вибера

Тагови: