Бањалука

Ево ко је осумњичен за убиство Звонимира Стефановића

Милица Диљевић из Бањалуке ухапшена је због сумње да је убила Звонимира Стефановића (53) који је са убодном раном грудног коша јуче нађен мртав у стану у бањалучком насељу Борик, сазнаје АТВ.

У вези са овим злочином огласили су се и из ПУ Бањалука у којем наводе да је М.Д. ухапшена због сумње да се може довести у везу са извршењем кривичног дјела убиство.

”У току је криминалистичка обрада лица лишеног слободе, које ће након тога бити предато у надлежност Окружног јавног тужилаштва Бањалука. Све мјере и радње у вези са овим кривичним дјелом предузимају се под надзором дежурног тужиоца Окружног јавног тужилаштва Бањалука”, саопштено је из полиције.

Заједно са Диљевићевом полиција је јуче привела и једног мушкарца, који није осумњичен за злочин и испитан је у својству свједока. Према незваничним информацијама осумњичена је њега позвала да дође у стан, гдје је затекао Стефановићево тијело.

Пратите нас и путем Вибера

  • 23:20 Муззик топ 20

    Музичари без "повратне спреге" (феедбацка) остају дезорјентисани и демотивисани, зато се показала потреба за емисијом као што је Муззик топ 20, која се садржајно наслања на легендарне емисије као што је био Хит месеца осамдесетих година прошлох века, кроз које су стасавали млади редитељи и други визуелни уметници док су често још као студенти режирали своје прве радове.

  • 00:30 Ноћни програм

    Ноћни програм