Pjevač odao počast

Gavrilović: Ne smijemo da pridajemo značaj tom djetetu, jer klince "pali" sve što je crno

  • Извор: Курир
  • 04.05.2023. 14:32

Ne smijemo da pridajemo značaj tom djetetu, jer klince "pali" sve što je crno, rekao je pjevač Ivan Gavrilović, koji je odao počast nevino stradalim žrtvama masakra u školi na Vračaru.

- Ne znam, ja sam odrastao ovdje, Beograd ne pamti ovakav zločin. Prvo da ne dajemo toliki značaj tom malom. To je refleksija svega ovoga. Mi razgovaramo o svim negativnim uticajima od muzike do svih ostalih dešavanja. Sve što je crno "pali" te klince. Pričamo o nekim situacijama koje su do juče bile apstraktne! Nevjerovatno, stvarno - rekao je i dodao:

Milanović: Ako se psihoza rasplamsa, djeca bogatih će ići u škole s bodljikavom žicom i rovovima

Milanović: Ako se psihoza rasplamsa, djeca bogatih će ići u škole s bodljikavom žicom i rovovima

- Naša djeca upijaju te negativne junake. Evo doživjeli smo nešto što se ni u filmovima ne dešava. Kao neko ko je skoro izgubio majku, moje iskreno saučešće porodicama koje su izgubile djecu.Treba da budemo puni empatije, da izvučemo zaključke i da budemo odgovorni i ne pravimo te "junake". Mi smo imali te devedesete, ali opet ne u ovoj razmjeri - rekao je Gavrilović za Kurir.

S kim se poistovjetio Kosta Kecmanović

S kim se poistovjetio Kosta Kecmanović

(foto: printskin)
Pratite nas i putem Vibera!


  • 17:50 Путуј, пробај, заволи са Лазаром (Р)

    ''Путуј, пробај, заволи са Лазаром (Р)

  • 18:20 Серија: Љубавни залогаји (12+) (Р)

    Домаћи ситком ’Љубавни залогаји’ у режији Милорада Милиновића узбудљива је авантура два пријатеља Џонија и Шукија који на Дорћолу отварају ресторан ’на црно’, а који носи исти назив као и овај симпатични ситком.

  • 18:55 Маркетинг

    Блок економско-пропагандног програма.

  • 19:00 АТВ Вијести

    Центална информативна емисија АТВ-а у којој доносимо преглед најважнијих информација и догађаја из земље, региона и свијета тачно у 19 часова.

  • 20:00 Серија: Љубавни залогаји (12+)

    ' '''Домаћи ситком ’Љубавни залогаји’ у режији Милорада Милиновића узбудљива је авантура два пријатеља Џонија и Шукија који на Дорћолу отварају ресторан ’на црно’, а који носи исти назив као и овај симпатични ситком.

  • 20:30 Серија: Од јутра до сутра (12+)

    ' ''Од јутра до сутра' у режији Михајла Вукобратовића заправо је адаптација аргентиске серије 'Успјешни Пелсови', и прати живот иза и испред камера омиљеног ТВ пара, Срне и Марка.