Нови Пазар

Испливала шокантна фотографија: Дан прије убиства Нусрет усликан са љубавницом у ресторану

  • Извор: Агенције
  • 14.02.2024. 10:08

Против Е Џ. (19) из Сјенице и Е.Х. (40) из Новог Пазара покренута је истрага пред Вишим јавним тужилаштвом у Новом Пазару.

Они се сумњиче за убиство Нусрета Д. из Тутина, који је у једном засеоку пронађен мртав у бунару.

Ипак, пажња јавности углавном је усмјерена на С. А. З. (27), такође из Сјенице, који је идентификован као главни осумњичени за убиство Нусрета.

Тренутно је у бјекству и за њим је издата међународна потјерница. Током истраге, ухапшена је Р. Х. (27), бивша супруга С. А. З, због сумње да је била упућена у припреме за кривично дјело. 


Проширена истрага против Дебевца и Осмице, ухапшена једна особа

Проширена истрага против Дебевца и Осмице, ухапшена једна особа

Портал "Санџак данас" је дошао до фотографије снимљене 7. фебруара у 23.13 часова, дан прије убиства, која приказује Р. Х. и покојног Нусрета заједно у једном ресторану у Новом Пазару, скоро 60 километара удаљено од њихових домова. Иако је Р. Х. била са убијеним Нусретом Д. дан прије убиства, очигледно му није дала ниједну информацију шта му се спрема.

Фотографија свједочи о њиховом састанку непосредно прије убиства, након којег је С. А. З. послао поруку с телефона Р. Х, којом је Нусрета намамио у замку. Р. Х. је током два дана била у контакту са својим љубавником Нусретом, као и са бившим мужем С. А. З.

Поред овога постоје и поруке које је С. А. упутио Р. Х, укључујући "Ја или Нусрет, један иде под земљу", на шта је Р. Х. одговорила: "Боли ме к..., ћао, хај ћао".


Ово је сада најбогатији човјек у нашем региону

Ово је сада најбогатији човјек у нашем региону

Ситуација постаје сложенија када се узму у обзир породичне везе: Р. Х. је из села Биоца на Пештеру била је удата у Међугорју, где је живјела са С. А. З. у Сарајеву пет година. Након развода, вратила се у родно село на Пештеру.

Њена брачна историја повезана је с породицом убијеног; њен брат био је ожењен сестром убијеног Нусрета, чиме су постали породични пријатељи.

Пратите нас и путем Вибера

  • 12:40 Емисија: Народ прича (Р)

    Ауторска путописно-репортажна емисија новинарке Биљане Стокић.

  • 13:10 Емисија: Енерго клуб (Р)

    Релевантне актуелности из области производње електричне енергије.

  • 13:40 Телетрговина

    Телетрговина

  • 13:55 Вијести

    Први преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета сваки радни дан.

  • 14:00 Емисија: Ћирилица (Р)

    Провокативна питања и још провокативнији одговори, бујица опречних ставова и речи, теорије и докази, неоткривено – све носи уреднички потпис Марића који на интересантан начин сучељава различита мишљења и огољава стварност.

  • 16:10 По свијету са Робертом (Р)

    По свијету са Робертом (Р)