Бор

Једна ствар посебно плаши комшије породице Данке Илић

  • Извор: Курир
  • 28.03.2024. 09:31

Комшије из села Бањско Поље и даље су узнемирени због нестанка дјевојчице Данке Илић и цијеле ситуације која их је задесила, с обзиром на то да се нешто овако никада није десило у њиховој околини.

"Јуче смо сви били укључени у потрагу, сви из комшилука и околине, сви се надамо да је дјевојчица жива и здрава, трудимо се да не мислимо на најгоре", каже једна комшиница која живи у близини викендице гдје је Данка нестала, преноси "Курир".

За породицу Илић мјештани кажу да годинама нису били овдје, у викенд-кући гдје се све издешавало, нико не живи дуго, све је напуштено и без услова за живот, те их чуди чињеница да је дјецу уопште неко могао довести ту.


Комшије о Данкином (2) оцу:

Комшије о Данкином (2) оцу: "Да ти се срце сломи...“

"Ивана је са братом и породицом одрасла овдје, како им је мајка умрла, одселили су се сви, у тој кући гдје је Данка нестала, нико не живи годинама. Шта је њу навело да тај дан дође овдје, ко зна. Годинама је нико није видио, први дан дође и ето шта се десило. Притом није се паркирала са ове стране куће, поред пута, него иза те штале, сад је све сумњиво. Данкин нестанак је пријављен тек послије сат и по времена, каже да је она тражила прво сама, па је звала мужа и онда се укључила полиција и сви људи из околине", рекла је комшиница.

Додала је да их посебно плаши једна ствар, а то је близина бугарске границе.

"Ми се сви овдје чудимо да је дијете могло да нестане у року од два минута, како њена мајка каже. То само она зна како се све издешавало...", прича она.


Игор Јурић о нестанку мале Данке: Вјерујем да ће се данас ријешити

Игор Јурић о нестанку мале Данке: Вјерујем да ће се данас ријешити

Бугарска граница је на сат времена одавде, а како смо већ писали, дјевојчицин нестанак пријављен је тек послије сат и по времена, мјештани сумњају на најгоре.

"Молимо се Богу да је жива и здрава, али није нам јасно што се толико чекало да се пријави нестанак, а сви знамо да је бугарска граница сат времена одавде", каже комшиница.

Полиција тренутно рашчишћава терен, међутим још увијек није омогућен прилаз ка појати.

Пратите нас и путем Вибера

Тагови:
  • 13:55 Вијести

    Први преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета сваки радни дан.

  • 14:00 Емисија: Ћирилица (Р)

    Провокативна питања и још провокативнији одговори, бујица опречних ставова и речи, теорије и докази, неоткривено – све носи уреднички потпис Марића који на интересантан начин сучељава различита мишљења и огољава стварност.

  • 16:10 По свијету са Робертом (Р)

    По свијету са Робертом (Р)

  • 16:30 Вијести у 16:30

    Први преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета сваки радни дан.

  • 17:00 Серија: Вода у праху (12+) (Р)

    ''Напета португалско-галицијска серија 'Вода у праху' стиже у наш програм и можемо само рећи - из епизоде у епизоду напетост ће расти до усијања!

  • 17:50 Путуј, пробај, заволи са Лазаром (Р)

    ''Путуј, пробај, заволи са Лазаром (Р)