Bor

Jedna stvar posebno plaši komšije porodice Danke Ilić

  • Izvor: Kurir
  • 28.03.2024. 09:31

Komšije iz sela Banjsko Polje i dalje su uznemireni zbog nestanka djevojčice Danke Ilić i cijele situacije koja ih je zadesila, s obzirom na to da se nešto ovako nikada nije desilo u njihovoj okolini.

"Juče smo svi bili uključeni u potragu, svi iz komšiluka i okoline, svi se nadamo da je djevojčica živa i zdrava, trudimo se da ne mislimo na najgore", kaže jedna komšinica koja živi u blizini vikendice gdje je Danka nestala, prenosi "Kurir".

Za porodicu Ilić mještani kažu da godinama nisu bili ovdje, u vikend-kući gdje se sve izdešavalo, niko ne živi dugo, sve je napušteno i bez uslova za život, te ih čudi činjenica da je djecu uopšte neko mogao dovesti tu.


Komšije o Dankinom (2) ocu:

Komšije o Dankinom (2) ocu: "Da ti se srce slomi...“

"Ivana je sa bratom i porodicom odrasla ovdje, kako im je majka umrla, odselili su se svi, u toj kući gdje je Danka nestala, niko ne živi godinama. Šta je nju navelo da taj dan dođe ovdje, ko zna. Godinama je niko nije vidio, prvi dan dođe i eto šta se desilo. Pritom nije se parkirala sa ove strane kuće, pored puta, nego iza te štale, sad je sve sumnjivo. Dankin nestanak je prijavljen tek poslije sat i po vremena, kaže da je ona tražila prvo sama, pa je zvala muža i onda se uključila policija i svi ljudi iz okoline", rekla je komšinica.

Dodala je da ih posebno plaši jedna stvar, a to je blizina bugarske granice.

"Mi se svi ovdje čudimo da je dijete moglo da nestane u roku od dva minuta, kako njena majka kaže. To samo ona zna kako se sve izdešavalo...", priča ona.


Igor Jurić o nestanku male Danke: Vjerujem da će se danas riješiti

Igor Jurić o nestanku male Danke: Vjerujem da će se danas riješiti

Bugarska granica je na sat vremena odavde, a kako smo već pisali, djevojčicin nestanak prijavljen je tek poslije sat i po vremena, mještani sumnjaju na najgore.

"Molimo se Bogu da je živa i zdrava, ali nije nam jasno što se toliko čekalo da se prijavi nestanak, a svi znamo da je bugarska granica sat vremena odavde", kaže komšinica.

Policija trenutno raščišćava teren, međutim još uvijek nije omogućen prilaz ka pojati.

Pratite nas i putem Vibera

Tagovi:
  • 18:55 Marketing

    Blok ekonomsko-propagandnog programa.

  • 19:00 ATV Vijesti

    Centalna informativna emisija ATV-a u kojoj donosimo pregled najvažnijih informacija i događaja iz zemlje, regiona i svijeta tačno u 19 časova.

  • 20:00 Tet a tet sa Tatjanom Trninić

    ''Koliko znate o onima koji žive pod budnim okom javnosti?Znate li o čemu maštaju, šta su sve prošli, u čemu uživaju, šta rade kada su potpuno sami? Koje tajne su spremni da otkriju? Koliko su spremni da se ogole?

  • 21:00 Serija: Od jutra do sutra (12+)

    ''''Od jutra do sutra' u režiji Mihajla Vukobratovića zapravo je adaptacija argentiske serije 'Uspješni Pelsovi', i prati život iza i ispred kamera omiljenog TV para, Srne i Marka.

  • 21:45 Serija: Ko te šiša (12+)

    'Humoristična hrvatska serija 'Ko te šiša' prati Žigmunda, vlasnika staromodnog frizerskog salona 'Salon za gospodu' i Božicu, vlasnicu modernog salona za dame 'Kolet', koji se nalaze jedan prekoputa, na jednom zagrebačkom trgu, a dijeli ih samo kafanica 'Pri Taubeku'.

  • 22:15 Večernje vijesti

    Pregled najvažnijih vijesti iz zemlje, regiona i svijeta.