Добој

Кћерка убијеног Кулишића тврди: Ударали су га боксером, мотив су паре

  • Извор: Мондо.рс
  • 01.02.2024. 18:18

Тијело нагог мушкарца, пронађено прије два дана на излетишту Преслица у околини Добоја, завезано за дрво и распорено ножем, припада Саши Кулишићу, оцу четворо дјеце, а за његову смрт је осумњичена његова супруга Андреа Кајганић (33), за коју се претпоставља да је овај злочин учинила руку под руку са Драженом Лазаревићем (19), наводно њеним љубавником.

"Мушкарац је убијен ножем. Био је везан за дрво и преко уста је имао прелијепљену селотејп траку. Истражиоци су дошли до сазнања да се у везу са злочином могу довести мушкарац и жена", рекао је раније извор близак истрази.

Шокантан обрт догодио се када је због поменутог убиства у полицију приведена и 14-годишња кћерка убијеног Саше, а потом и притворена због сумње да је помагала у спровођењу злочина, потврђено је за АТВ.

"Ради се о старијој кћерки коју је имао са осумњиченом супругом, која се терети да је заједно са љубавником испланирала и свирепо убила мужа", истакао је извор близак истрази.

Т.К, Сашина кћерка из првог брака, каже да се нико ни у најлуђим сновима није надао оваквом злочину.


Основни суд Добој: Малољетница осумњичена за тешко убиство

Основни суд Добој: Малољетница осумњичена за тешко убиство

"Све се догодило на спавању... Та сподоба од жене је сипала мом оцу таблете за омамљивање и он је то попио. Био је дезорјентисан и тај дечко од 19 година је мог оца ударио три пута боксером у главу и тако је изгубио свијест", испричала је у једном даху неутјешна дјевојка и додала за "Мондо" да је супруга приведена касно увече.

"Да, приведена је истог дана када и остали, само у ноћним сатима, око поноћи. Она је задња приведена у пратњи социјалног радника и полиције гдје је провела ноћ у дому. Јуче је заједно са остало двоје доведена из тог дома у Тужилаштво у пратњи полиције и социјалног радника", рекла је за "Мондо" Т.К.

Такође је додала да је са приведеном Андреом била у скроз добрим односима.

"Мој дјед је ишао да га идентификује, тада смо били сигурни да је он, али и даље не можемо да вјерујемо да се овако нешто десило. Обдукција је потврдила да су му лијекови за омамљивање сипани у сурутку и да је имао три убода од ножа у предјелу груди и по тијелу које му је нанијела та жена. Тијело мог оца било је у непрепознатљивом стању", рекла је неутјешна кћерка.

Она је потом додала и да не зна како се сада осјећа.


Сконтао је да се нешто дешава: Сахрањен Саша Кулишић

Сконтао је да се нешто дешава: Сахрањен Саша Кулишић

"Не могу да опишем своје стање, осјећам и тугу и бијес. Сазнање ко ми је убио оца и то на какав начин.. Не знам. Оно што сигурно 100 посто могу да кажем јесте да је мотив овог убиства новац! Користољубље и ништа друго. Па тај дечко од 19 година је окачио на свом Инстаграм профилу само дан прије него што се све догодило новац, гдје је написао 'стигла плата, треба ли коме ситно'. Страшно..." наводи Т.К.

Подсјећамо, Сашино тијело пронађено је 30. јануара у шуми у близини излетишта Преслица. Руке и ноге су му биле везане, а очи и уста облијепљени селотејп траком. Извучен је из кревета и доведен ту. 

Због свирепог убиства ухапшена су његова супруга Андреа Кајганић Дражен Лазаревић, за којег се вјерује да је њен љубавник.

Такође, ухапшена је и малољетна кћерка убијеног Кулишића и Кајганићеве, за коју постоји сумња да је помагала мајци у њеној намјери.

Како је раније саопштено из полиције, вјерује се да је Сашина супруга Андреа, са Драженом кобне ноћи упала у собу гдје је Саша спавао.


Болни јецаји мајке убијеног Кулишића: Ишчупаше га из мог срца

Болни јецаји мајке убијеног Кулишића: Ишчупаше га из мог срца

Тако га је, како се вјерује, Дражен ударио, те су Сашу везали и спаковали у гепек изнајмљеног аутомобила, а потом су за два возила отишли у шуму.

Тамо је, како се сумња, Андреа са три убода ножем испод груди пресудила Саши.

Пратите нас и путем Вибера

  • 10:40 Телетрговина

    Телетрговина

  • 10:55 Серија

    ''''Серија

  • 11:40 Телетрговина

    Телетрговина

  • 11:55 Вијести

    Први преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета сваки радни дан.

  • 12:00 Телетрговина

    Телетрговина

  • 12:15 Бизнис клуб (Р)

    ''‘Бизнис клуб’ новим концептом приближиће вам економију и пружити вам релевантне актуелности из области економије и привреде, испратити економска кретања и трендове на глобалном нивоу и истражити њихов утицај на раст и развој економије у Српској.