Пријава

Лажна инспекторка: Годинама се представљала као службеник СИПА и МУП-а

Агенција за истраге и заштиту БиХ (СИПА) поднијела је пријаву против М.Б. из Бањалуке која се у посљедње четири године лажно представљала као службеник СИПА и МУП-а Републике Српске у намјери погодовања трећим особа у вези са истрагама који су против њих вођени.

У СИПА наводе да је извјештај поднесен Окружном јавном тужилаштву у Бањалуци, а М.Б. је на терет стављено да је починила кривично дјело лажно представљање.

”Приликом предузимања мјера и радњи из надлежности СИПА, прикупљени су докази да се пријављена женска особа током фебруара 2024. године службеним особама у јавним органима на подручју Бањалуке представљала као овлаштена службена особа СИПА у намјери погодовања трећим особама у вези са поступцима које воде ти јавни органи”, саопштила је СИПА.

Додају да су прикупљена сазнања да је осумњичена у посљедње четири године у Бањалуци неутврђеном броју особа из свога ближег и даљег окружења, из тренутно неутврђених разлога, представљала као овлаштена службена особа СИПА и МУП-а Републике Српске те да наведене радње и даље чини.

”Позивају се све физичке и правне особе које сумњају да им се пријављена женска особа и/или било која друга особа лажно представљала као овлаштена службена особа СИПА, да наведено пријаве лично доласком у просторије Регионане канцеларије у Бањалуци или путем телефона 051/348-280, с циљем предузимања одговарајућих мјера и радњи те процесуирања истих”, саопштила је СИПА.


Пратите нас и путем Вибера

  • 16:30 Вијести у 16:30

    Први преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета сваки радни дан.

  • 17:00 Серија: Вода у праху (12+) (Р)

    ''Напета португалско-галицијска серија 'Вода у праху' стиже у наш програм и можемо само рећи - из епизоде у епизоду напетост ће расти до усијања!

  • 17:50 Путуј, пробај, заволи са Лазаром (Р)

    ''Путуј, пробај, заволи са Лазаром (Р)

  • 18:20 Серија: Љубавни залогаји (12+) (Р)

    Домаћи ситком ’Љубавни залогаји’ у режији Милорада Милиновића узбудљива је авантура два пријатеља Џонија и Шукија који на Дорћолу отварају ресторан ’на црно’, а који носи исти назив као и овај симпатични ситком.

  • 18:55 Маркетинг

    Блок економско-пропагандног програма.

  • 19:00 АТВ Вијести

    Центална информативна емисија АТВ-а у којој доносимо преглед најважнијих информација и догађаја из земље, региона и свијета тачно у 19 часова.