Лажно представљање

С лажног Фејсбук налога коментарисао убиство, па ”зарадио” пријаву

Приједорска полиција извршила је криминалистичку обраду над Н.В. из Новог Града због сумње да је на Фејсбуку креирао лажни налог, са стварним именом и презименом, а затим писао узнемирујуће коментаре.

Како сазнајемо Н.В. је са лажним налогом коментарисао убиство Јасмина Селимагића (36), који је у јуну ове године изрешетан хицима из аутоматске пушке у кафићу у насељу Урије у Новог Граду. 

”Полицијски службеници идентификовали су Н.В. који је починио кривично дјело лажно представљање. Дјело је починио тако што је креирао Фејсбук профил на име другог лица из Новог Града и са истог јавно објавио коментар узенимирујућег садржаја који се односи на убиство почињено у Новом Граду у јуну мјесецу ове године”, наводе у ПУ Приједор.

Detalji ubistva u Novom Gradu: Otišao po pušku, u žrtvu ispalio čitav okvir i sačekao policiju

Detalji ubistva u Novom Gradu: Otišao po pušku, u žrtvu ispalio čitav okvir i sačekao policiju

Незванично сазнајемо да у цијелом случају нису спорни коментари које је Н.В. писао, већ то што их је писао с туђим именом и презименом. Стварна особа је због тога наводно имала одређене неугодности због чега је цијели случај и пријављен полицији.

”Над Н.В. је извршена криминалистичка обрада, а након комплетирања предмета полиција ће против њега доставити извјештај Окружном јавном тужилаштву у Приједору за почињено кривично дјело лажно представљање”, наводе у полицији.

Подсјетимо, за убиство Јасмина Селимагића осумњичен је Милорад Цвјетојевић из Босанске Крупе, који је током сасалушања у тужилаштву признао злочин.

Пратите нас и путем Вибера

  • 20:10 Емисија: Прича се (Р)

    '''Политичка, дебатна, емисија ‘Прича се…’ доноси широк избор актуелних тема, супротстављених ставова, различитих углова, чињеница и реплика.

  • 21:20 Серија: Од јутра до сутра (12+)

    ''''''''Од јутра до сутра' у режији Михајла Вукобратовића заправо је адаптација аргентиске серије 'Успјешни Пелсови', и прати живот иза и испред камера омиљеног ТВ пара, Срне и Марка.

  • 22:05 Серија: Ко те шиша (12+)

    ''Хумористична хрватска серија 'Ко те шиша' прати Жигмунда, власника старомодног фризерског салона 'Салон за господу' и Божицу, власницу модерног салона за даме 'Колет', који се налазе један прекопута, на једном загребачком тргу, а дијели их само кафаница 'При Таубеку'.

  • 22:35 Вечерње вијести

    Преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета.

  • 22:50 Серија: Ел Чапо (16+)

    ''''Телевизијска серија о једном од најпознатијих нарко босова - Јоакину "Ел Чапу" Гузману.

  • 23:30 Ноћни програм

    Ноћни програм