Tijelo pronađeno u automobilu

Mladić otišao sa proslave Nove godine, majka i brat u garaži zatekli stravičan prizor

  • 02.01.2020.08:33

Tijelo 18-godišnjeg M. T. pronađeno je juče u garaži oko 16 sati u automobilu parkiranom pored porodične kuće u Ulica Burgerovih u Zemunu.

Roditelji, izbezumljeni od šoka i bola, nemaju snage da izađu iz kuće zbog tragedije koja ih je zadesila. Komšije su takođe u šoku, a kako su rekli za Blic prije tragedije uslijedila je agonija.

– M.T. je sinoć otišao na zabavu, sa društvom je, kao i svi njegovi vršnjaci proslavljao Novu godinu. U jednom trenutku je izašao, provozao se automobilom i od tada mu se izgubio svaki trag – priča jedna od komšinica, čija su se djeca družila sa preminulim mladićem.

Prema njenim riječima, kada su roditelji vidjeli da se mladić nije vratio kući, počeli su ga tražiti. U jednom trenutku, majka i brat su ušli u garažu i zatekli stravičani prizor – tijelo mrtvog sina i brata. Odmah su pozvali Hitnu pomoć, ali su doktori, nažalost, mogli samo konstatovati smrt nesrećnog mladića.

Komšije tvrde da je M. T. bio dobar momak, da nikada nije pravio probleme, niti se družio sa sumnjivim ljudima.

– Nikada nije pio, niti se drogirao. Volio je automobile. Iz hobija je popravljao automobile po komšiluku. Uvijek je svima pomogao. On i njegovo društvo su često pravili zabave, organizirali su druženja, ali nikada nije bilo problema. Ne možemo ni pretpostaviti šta se dogodilo, ni shvatiti zašto – zaključuju komšije.