Убијене три особе

МУП и Тужилаштво о масакру у Градачцу

  • Извор: Аваз
  • 30.10.2023. 14:08

Тужилаштво Тузланског кантона заједно са Министарством унутрашњих послова ТК у четвртак ће презентовати прибављене доказе и које су истражне радње предузете у случају масакра којег је починио Нермин Сулејмановић.

Навели су да је спроведена истрага и анализа прибављених доказа о троструком убиству и три покушаја убиства у Градачцу 11. августа 2023.

"Позивамо вас на заједничку конференцију за медије коју организују Кантонално тужилаштво ТК и Управа полиције МУП-а ТК која ће се одржати у четвртак 2. новембра 2023. године у 12 сати у сали на трећем спрату зграде Тужилаштва“, саопштено је из Тужилаштва ТК.

На конференцији ће се медијима обратити: главни кантонални тужилац Томислав Љубић, директор Управе полиције МУП-а ТК Џевад Корман, поступајући тужилац у предмету Далибор Бингас и портпарол Тужилаштва Адмир Арнаутовић.

Тема конференције за медије су: спроведене истражне радње и анализа прибављених доказа везаних за троструко убиство и три покушаја убиства у Градачцу од 11. августа ове године.

У протеклом периоду су обављене детаљне истражне радње, прибављени и анализирани релевантни докази који се везују за ове догађаје, те ће се на конференцији за медије презентовати налази тужилачке истраге, као и поступање полицијских структура МУП-а ТК прије, током и након поменутих догађаја, о чему ће говорити директор Управе полиције МУП-а ТК Џевад Корман.

Пратите нас и путем Вибера

  • 10:00 Телетрговина

    Телетрговина

  • 10:15 Ловачки савети

    ТВ серијал "Ловачки савети" се бави саветима за ловце и оне који би то да постану.

  • 10:40 Телетрговина

    Телетрговина

  • 10:55 Серија: Истине и лажи (Р) (12+)

    ''''''''''''Прича прати двије породице, Божић и Исидоровић, чији животи и судбине се преплићу, а цијелу причу надопуње палета инересантних ликова; сви пролазе кроз ситуације у којима се суочавају са љубављу, оном узвраћеном и неузвраћеном, са издајом, лажима, интригама и тајнама.

  • 11:40 Телетрговина

    Телетрговина

  • 11:55 Вијести

    Први преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета сваки радни дан.