Осумњичени се убио

Познат идентитет свирепо убијене жене у Градачцу

  • Извор: Аваз
  • 09.05.2024. 09:25

Још један стравичан злочин погодио је синоћ Градачац када је Рефик Мујединовић убио супругу сјекиром, а онда у Сребренику починио самоубиство.

Како сазнаје "Аваз" убијена је Халида Мујединовић. 

Како су саопштили синоћ из МУП-а ТК, тијело је пронашла њена кћерка, која је све и пријавила полицији.

"На мјесто догађаја одмах по пријави, упућена је патрола полиције ПС Градачац која је потврдила наводе пријаве, те обезбјеђује мјесто догађаја. Доласком дежурне екипе СХМП Дома здравља Градачац и љекара мртвозорника на лицу мјеста констатована је смрт Х.М. О догађају је обавијештен дежурни тужилац КТТК-а, која је изашла на мјесто догађаја, те руководи увиђајем, а увиђај и друге истражне радње врше истражитељи Сектора криминалистичке полиције Управе полиције МУП ТК-а“, саопштено је синоћ из Управе полиције МУП-а ТК.

Пратите нас и путем Вибера

Тагови:
  • 23:20 Муззик топ 20

    Музичари без "повратне спреге" (феедбацка) остају дезорјентисани и демотивисани, зато се показала потреба за емисијом као што је Муззик топ 20, која се садржајно наслања на легендарне емисије као што је био Хит месеца осамдесетих година прошлох века, кроз које су стасавали млади редитељи и други визуелни уметници док су често још као студенти режирали своје прве радове.

  • 00:30 Ноћни програм

    Ноћни програм