Бацао посуђе по кафићу

Мушкарац (26) на Крку напао пар, а затим и полицајце

  • Извор: 24сата.хр
  • 24.10.2023. 18:04

Полиција је спровела истрагу над мушкарцем (26) који је у нед‌јељу у вечерњим сатима у угоститељском објекту на подручју острва Крк нарушавао јавни ред и мир те вербално напао 21-годишњу жену потом јој разбивши мобилни телефон.

Њој је тако направио материјалну штету око 600 евра, али ту није било краја дивљању.

Након што је напао жену бацао је посуђе у власништву објекта те му је тада приступио мушкарац (61) упозоривши га да се смири. Осумњичени је тада физички напао 61-годишњака задавши му тешке тјелесне повреде.

По доласку на мјесто догађаја полицијски службеници су га привели и одвели у службено полицијско возило ради довођења у полицијску станицу због криминалистичког истраживања.

Осумњичени је за вријеме вожње у полицијском возилу физички напао двојицу полицијских службеника. Полицијски службеник је потом зауставио возило и затражио помоћ других полицијских службеника који су убрзо пристигли те су осумњиченог привели у полицијску станицу који је по доласку тада физички напао још једног полицијског службеника.

По довршетку криминалистичког истраживања, због сумње у почињење наведених казнених д‌јела, осумњичени је уз казнену пријаву предан притворском надзорнику, наводи "24Sata".

Пратите нас и путем Вибера

Тагови:
  • 20:30 Филм: Влаком према југу (12+)

    '' Филм: Влаком према југу (12+)

  • 22:00 Серија: Насљедници (12+)

    'Серија: Насљедници (12+)

  • 23:00 Серија: Ред Рок (16+) (Р)

    Серија: Ред Рок (16+) (Р)