PU Banjaluka

Komercijalista osumnjičen da je oštetio firmu za 108.000 KM

  • 27.04.2021. 11:20

Policijski službenici Policijske uprave Banjaluka, podnijeli su Okružnom javnom tužilaštvu Banjaluka izvještaj protiv lica inicijala M.B. iz Gradiške, zbog postojanja osnova sumnje da je počinilo krivična djela „Pronevjera“ i „Falsifikovanje isprave“.

On je osumnjičen da je od juna do novembra 2020. godine, radeći kao komercijalista uzimao robu iz magacina, a robu nije odvozio kupcima već prodavao trećim licima za gotovinu i novac zadržavao za sebe.

Takođe, osumnjičen je za falsifikovanje potpisa lica koja su navedena u fakturama kao kupci robe.

"Lice inicijala M.B. se sumnjiči da u vremenskom periodu od juna do novembra 2020 godine, obavljajući poslove komercijaliste na terenu u društvu ograničene odgovornosti iz Bijeljine, poslovna jedinica Laktaši, uzimao robu iz magacina navedenog društva, istu nije odvozio kupcima navedenim u fakturama već prodavao trećim licima za gotovinu, a primljeni novac nije polagao na blagajnu već zadržavao za sebe, falsifikujući potpise lica koja su navedena u fakturama kao kupci robe, te je na taj način pribavio protivpravnu imovinsku korist u iznosu od oko 108.000КM, za koliko je i oštetio društvo ograničene odgovornosti", navodi se u saopštenju policije.

Тагови:
  • 23:20 Муззик топ 20

    Музичари без "повратне спреге" (феедбацка) остају дезорјентисани и демотивисани, зато се показала потреба за емисијом као што је Муззик топ 20, која се садржајно наслања на легендарне емисије као што је био Хит месеца осамдесетих година прошлох века, кроз које су стасавали млади редитељи и други визуелни уметници док су често још као студенти режирали своје прве радове.

  • 00:30 Ноћни програм

    Ноћни програм